Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi lehet a jelentése ennek az...

Mi lehet a jelentése ennek az álomnak?

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok. Pánikbeteg vagyok. Olyan álmom volt hogy írtam egy prostituált lánnyal a messengeren. De valójában igazán írtam avval a prostituáltal de pokecon.

Másik alom amire emlékszem, hogy bilincs volt a kezemen. Börtönben voltam nem tudom mi miatt. Voltak olyan problemaim, hogy egy 13 éves lányka ramirt hogy küldjek a bankszámlájára pénzt szexert. Persze én beleegyesztem minden, de csak kamu volt az egész. Volt profil képem és ő is küldött magáról egy képet.

Na a lány rájött hogy én ő belőle hülyét csináltam és nem küldtem el neki a pénzt a bankszámlájára, azt írta a Fb-re a pokecra, instagramra hogy (podvodnik klame) minthogy hamis vagyok és hazudok. Állítólag feljelentett a rendőrségen mondta az egyik ismerősöm és aztán hogy valaki a lánynak mondta hogy törölje ki.

Én ahogy említettem, hogy pánikbeteg vagyok, hamar depresszióba esek és reszketek. Aztán elmentem az egyik rendőr ismerősömhez apum haverja. Ő azt mondta ha nem találkoztam vele akkor nem lehet semmi baj. De megmondom az igazat ez nem volt az első lány akiből így hülyét csináltam. Volt belőle kb 5 de velük már nem tartom a kapcsolatot.

Mi ennek az álomnak a jelentése? Nagyon félek. Most is írogatok lányokkal és kérdezem tőlük, hogy volt-i orális szexuj vagy sem. Mert én neten keresztül próbálok olyan lányt keresni aki nem csinál orális szexet és komoly kapcsolatot próbálok keresni. Mert az utcán aligha lehet látni a lányokat és ismerkedni személyesen.

Mi a véleményetek? Nagyon félek. Elnézést a helyesírási hibaimert felvidéki magyar vagyok.

Köszönöm szépen a válaszokat.

2018. márc. 11. 10:27
 1/3 anonim ***** válasza:

párkapcsolati tanácsot szeretnél?

tanácsot kérsz a pánikbetegségedre?

nem értem, mit szeretnél, de látom hogy feszült vagy.

Szedj megnéziumot jó sokat, de nem Mg-oxid formában.

Meg B-komplexet. Az segít a biológiai hiányokokon.

2018. márc. 11. 16:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen szeretnék tanácsot kérni. Nagyon negatív gondolataim vannak, mindenre van negatív vélemények ez nem lesz jó stb. És mit mondasz az álmomra?
2018. márc. 11. 16:29
 3/3 anonim ***** válasza:

biológiai és lelki okai vannak az ilyennek.

Az Omega-3-at kifelejtettem.

Az is a biológiai oldalhzo tartozik még.

A lelkiségre nem ilyen egyszerű a dolog.

Az intimitásnak van testi érzelmi és értelmi szintje.

Az hogy érzelmi intimást tudsz megélni valakivel gyógyító. Lehet ezt prostival is megélni. Sok köztük a jó pszichológus ösztönből. Megtart amikor bezuhannál az érzelembe, illetve megy veled közben.

Jót tesz a meditáció is.

Mindfulness vagyis légzés figyelés meditáció.

Nem azonnal hat, hanem egy-két hónap alatt épül ki a hatása. De hatékony.

A negatív gondolatok ellen atomfegyver, de nehéz megcsinálni!

A nem-ítélés. Nem hozol senki felett ítéletet. Magad felett sem. Nem vagy mindentudó, sőt! Ezért nem tudsz senkiről sem eleget, hogy tisztán lásd és megítéld.

Magadról sem!

Tehát magadat se ítéld el azért se ha hibáztál, vagy lusta voltál vagy tudom is én mit szoktál magadon utálni.

szeretem magamat 3x,

hiszek magamban 3x

vállalom a felelősséget önmagamért 3x.

Ezt a mantrát reggelent elmondod, le tudod takarni szépen a rosszat.

Ezt jó sokáig lehet csinálni.

De az elején nagyon jól jön, amíg a bio és lelki szintek változása érezhetővé nem válik.

Üdv

Ezüst.

2018. márc. 11. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!