Milyen jelentése van ennek az álomnak?
Figyelt kérdés
Az egyik volt osztálytársammal álmodtam, aki a legjobb lánybarátom volt a középiskolában. Négy éve nem találkoztunk. Valahol strandon lehettünk, de a lánybarátom rendes hétköznapi ruhában volt. Elkezdtem neki mondani -ami a valóságban soha nem történt meg- hogy milyen jól néz ki most, mennyire csinos ebben a ruhában. Egy piros póló és egy farmer volt rajta. Ezek után ő levette a nadrágját, piros tanga volt rajta. Mondta nekem hogy menjek közelebb érintsem meg a combját. Olyan érzés jött rám, hogy le kell feküdjek vele, mert legközelebb nem lesz rá lehetőségem, szóval nagyon örültem a kérésének. Megérintettem a combját, nagyon jó érzés volt, majd az álmom véget ért. Miért pont vele álmodtam ilyet, amikor nem is gondolok rá és már nem is tudom, mi történik vele?2017. júl. 7. 22:07
1/2 anonim válasza:
Egyszerű...fontos neked, emelett le szeretnél feküdni vele.
2/2 anonim válasza:
Szeretnél szexelni ezzel a lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!