Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos fiuk tenyleg el tudnak elvezni a kikotozos csikizestol?
vagy ki is kell verni hozza a farkat?
van itt olyan, akinek van ebben tapasztalata? (: kort is irjatok
maszturbálni kell mindenképpen, mert a péniszben lévő idegvégződések csak így képesek ingerülteket küldeni az agynak, hogy a herékben felhalmozódott ondó kilövelljen, a férfi elélvezzen, s miközben boldogsághormonok szabadulnak fel a férfi testében
de szexi
Tudok ilyen csávót, aki csinál kikötözést és csiklandoz is, csak nem a gyakorin. Egyik ismerősöm mesélte, hogy ő kipróbálta nála, és nagyon élvezte, néha majd megpusztult, annyira csiklandós volt! XD
Ja és a csávó teljesen normális volt, nem eszetlen elmebeteg mint a legtöbben aki ilyet vállal, hanem egy átlagos jó fej csávó! :D
Én már a kikötözéstől is eltudnék.
33f
Én egyszer jártam úgy, hogy egy haverommal meg volt beszélve, hogy kikötözhet, és fél órán keresztül csikizzen, és ha könyörgök se hagyja abba.
Aztán eléggé élveztem, és mivel csak egy boxerben voltam, ez látszódott is, úgyhogy fél óra múlva haverom levágta rólam a boxert, és azt mondta hogy folytatja a csikizést, és csak akkor hagyja abba ha elmúlik a merevedésem.
Hát természetesen nem múlt el, sőt... :D Végül körülbelül 1,5 óra után könyörült meg rajtam, majdnem 2 órán keresztül voltam kikötözve... :D Alig bírtam mozogni utána...
De nagyon jó volt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!