Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Leszbikusok és melegek, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok és melegek, ti hogyan ítélnitek meg?

Figyelt kérdés
Ti mennyire tudjátok megítélni, hogy az ellenkező nem képviselői mennyire vonzóak, szépek, kívánatosak szexuálisan az "általános közizlés" szerint?

2018. szept. 11. 12:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyunk vakok, nekünk is van szemünk. :)

Szerintem többségében mi is az "általános közízlés" szerint tartunk valakit szépnek vagy kevésbé szépnek (egyéni ízléstől eltekintve). És természetesen meg tudjuk ítélni az ellenkező nem képviselőit is, hogy számunkra mennyire szép vagy sem.

A különbség csak annyi, hogy amíg Te (feltehetőleg hetero vagy) az ellenkező nem egyes képviselőit "vonzónak, szépnek, szexuálisan kívánatosnak" tartod, addig mi csak szépnek vagy nem szépnek tartjuk. De szexuális értelemben véve vonzónak és kívánatosnak nem. Számunkra a saját nemünk vonzó és kívánatos. Ettől még tarthatjuk az ellenkező nemet szépnek, csak nem vonzódunk hozzájuk.

(Atya ég, de sok lett a szóismétlés... Bocs az erre érzékenyektől!) :)

2018. szept. 11. 14:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Totálisan egyetértek. Jobban nem tudtam volna megfogalmazni.
2018. szept. 14. 01:19
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszike. Csak azért kérdezem mert tőlem néha kérdezik a csajok, h ugye milyen jó pasi..? Aztán köpni-nyelni nem tudok. Pláne hogy olyanokra is mondják, akikről nem is gondolnám. Akiről meg én hiszem h vonzó , az nem nagyon izgatja őket.

ÍGy tehát saját magamat is elég nehéz pozicionálnom. Ugye érzitek?

2018. szept. 14. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!