Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi lesz így velem? Hogyan tovább?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz így velem? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Társkeresők nagyrészét már megnéztem, beszélgettem legtöbb helyi emberrel, de egyszerűen intelligencia halvány ködét sem vélem felfedezni néhány emberben. Szegedi vagyok, és szeretnék valakivel őszintén együtt lenni, elhagyott minden reményem most már.

Planetromeo, randi.gay.hu megvolt már. De akárhova megyek, gyakorlatilag mindig ugyanazokat látom... akikkel már beszélgettem. Nem hinném, hogy csak ennyi meleg ember lenne...

18 éves meleg fiú.

2018. szept. 9. 09:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos ismerős a szituáció. Ez volt velem két éve… én egy társaságban ismerkedtem meg jelenlegi párommal, akivel immáron másfél éve vagyok együtt és nagyon szeretem.

Bármi jöhet még, kérlek, ne add fel! :)

Esetleg írhatsz privátot is, ha gondolod.

2018. szept. 9. 09:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes a szarabb oldalakkal is bepróbálkozni, nekem ilyenről van a barátom. Név szerint pridekozosseg.hu, ami egy igazi pöcegödör tud lenni néha. :D Kitartást a dologhoz, bár sztem az emberek nagy része nem keres direkt párkapcsolatot, az később alakulhat ki.
2018. szept. 9. 12:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Környékbeliként azt tudom tanácsolni, hogy kitartás. Tény, hogy nagyon nehéz és sok türelem, kitartás kell, amíg a trágyában megtalálod az aranyat. Több pozitív tapasztalatom is volt, szóval fel a fejjel!
2018. szept. 10. 09:04
 4/4 anonim ***** válasza:
én 29 évesen találtam a páromra, és azóta is együtt vagyunk, immár 17 éve. Ne add fel, egyszer csak ott lesz az a valaki, aki mellett leélheted az életed
2018. nov. 28. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!