Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnám, hogy masszírozáskor engedné e, hogy tovább menjek, mit próbáljak masszírozni, ami célzóan hat de nem lépi túl a határokat?
Többször van alkalmam egyik barátomat teljesen megmasszírozni, jóformán az egész testén, szoktam a mellét is, volt hogy a fenekét is.
Én szívesen mennék tovább valamivel erotikusabb úton...
Honnan tudjam hogy engedi e?
gondoltam rá, hogy a combja belső részét masszírozom egyre feljebb és figyelem a rekacióját... milyen reakciót várjak? ha hagyja akkor az oké és térjek rá a intim részre? kicsit félek hogy nem akarja és akkor feldühödik
Eddig mindig hason felve massziroztam, igy nem annyira lattam hogy van e erekcioja
Legkozelebb kerjem meg hogy forduljon hasra?
Na ma megmassziroztam, teljes testet, a laba kozott is simogattam, massziroztam ugy hogy erezhetoen ratapintsak a muszerere... majd a hatara fekudt es akkor a feneket es jo alaposan megnyomkodtam mindenfele modon
De aztan bealudt xd akkor meg azert egy ideig massziroztam a hatat es tobbszor kellemesen nyogott meg tobbszor libaborosodott
Nos a módja a dolognak olyasmi, mint amiről írtál....
Amikor a hátát már megmasszíroztad, és a fenekét is átgyúrtad, akkor finom mozdulatokkal a térdhajlattól felfelé jössz a kezeddel a belső combján, és lágyan átsimítod a két farpofa közötti rést... először csak a felszínen, de ha krémmel vagy olajjal masszírozol, akkor egyre könnyedebben tudsz majd lejjebb és lejjebb menni a vágatba, és ezekkel a finom és lágy simításokkal a feneke között eljuthatsz akár a popsi bejáratig is.... de mindenképpen megérintheted a gát tájékát, illetve a zacsit is....
Ha nagyon vevő a dologra, akkor kissé úgy is szétnyitja a combjait :))
De te is megpróbálhatod egy finom mozdulattal kijjebb nyitni a combokat.....
Ha ezekre pozitív a reakció, akkor megkéred, hogy forduljon meg, s ha minden igaz, akkor keményen állni fog, de legalábbis már megindult a farka a növekedés útján....
ekkor szépen rácsöpögtetsz egy kis olajat a farkára, vagy átsimítod a farkát krémmel.... és EZZEL el is jött az igazság pillanata.....
Majd meséljél :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!