Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meleg/biszex az öcsém?
kérdezd meg így!
-hallod öcskös? jól esett? legközelebb csináljátok halkabban!
1: A járással kapcsolatban egyetértek a fentebb írtakkal.
2: A leírtak alapján a viselkedéséből egyáltalán semmi sem "perdöntő" a melegségre. Azokat ilyen dolgokból levonni tudatlanság és ostoba közhely. (Nem megbántásnak szántam, csak tényeket írtam le.)
3: A bizalmi viszonyotokat TE/TI ismeritek. Mindenesetre én a helyedben azzal kezdenél, hogy egy kötetlen beszélgetés közben a szexualitásra terelem a szót, amiben aztán azt is kifejtem, hogy nincs bajom se a biszexekkel (mert az is lehet!), se a melegekkel. A reakciójából is le lehet vonni egyet s mást. Aztán ezen a vonalon folytatni a témát. DE! SEMMI esetre se TE kérdezz rá!! Ha látja, hogy elfogadó vagy, és meg fog bízni benned annyira, hogy "kilépjen", akkor majd Ő elmondja neked.
Én saját tapasztalataimból adom a tanácsokat, DE mint írtam, kettőtök viszonyát csak Ti ismeritek igazán.
35/bi F
Csak úgy kíváncsiságból, kérdező, te a bátyja/nővére vagy? Mennyivel vagy idősebb az öcsédnél? És mindig ennyire jó, meghitt, bensőséges kapcsolat volt köztetek, mint ami átjött a számomra a kommentedből?
(Ha nem akarsz, ne válaszolj, csak azért érdekelne! :) )
Nagyon megható amiket olvastam.
Kívanom, hogy ez a kapcsolat az idők végezetéig megmarad köztetek!
Ez nagyon pozitív történet lett! Minden szereplő 100%-ot teljesített emberiességből!
Nekem a legmeglepőbb, hogy a nagyid ilyen lazán áll hozzá. Nem lehet, hogy van korábbi tapasztalata a témakörben?
(Akár leszbi, akár meleg, akár ismerősi, akár családi vonalon?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!