Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek meleg/biszex az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meleg/biszex az öcsém?

Figyelt kérdés
Tegnap este volt nála egy barátja, itt is aludt, és ma reggel ment el. Láttam ma, hogy tesóm olyan furán megy, és lassan, óvatosan ül le, vagy kel fel. Szerintem azt csinálták. Rákérdezzek, vagy hagyjam?

2018. szept. 2. 22:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

kérdezd meg így!

-hallod öcskös? jól esett? legközelebb csináljátok halkabban!

2018. szept. 3. 17:22
 12/19 anonim ***** válasza:
86%

1: A járással kapcsolatban egyetértek a fentebb írtakkal.

2: A leírtak alapján a viselkedéséből egyáltalán semmi sem "perdöntő" a melegségre. Azokat ilyen dolgokból levonni tudatlanság és ostoba közhely. (Nem megbántásnak szántam, csak tényeket írtam le.)

3: A bizalmi viszonyotokat TE/TI ismeritek. Mindenesetre én a helyedben azzal kezdenél, hogy egy kötetlen beszélgetés közben a szexualitásra terelem a szót, amiben aztán azt is kifejtem, hogy nincs bajom se a biszexekkel (mert az is lehet!), se a melegekkel. A reakciójából is le lehet vonni egyet s mást. Aztán ezen a vonalon folytatni a témát. DE! SEMMI esetre se TE kérdezz rá!! Ha látja, hogy elfogadó vagy, és meg fog bízni benned annyira, hogy "kilépjen", akkor majd Ő elmondja neked.

Én saját tapasztalataimból adom a tanácsokat, DE mint írtam, kettőtök viszonyát csak Ti ismeritek igazán.

35/bi F

2018. szept. 3. 17:39
 13/19 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem, hogy a tapasztalataim/észrevételeim alapján nem-e a fiúkhoz vonzódik. Bevallota. Mondtam, hogy én mindenben támogatni fogom, és ugyanúgy szeretem, mint előtte, ez nem változtat semmin. Meg is öleltem, mert láttam, hogy kezd elérzékenyülni. Sajnálom szegényt, hogy egész életében titkolózva kell élni, mert a társadalom nem igazán rugalmas ilyen téren. Szüleinknek nem mondjuk el, mert tudjuk, hogy ők sem fogadnák el.
2018. szept. 3. 20:40
 14/19 anonim ***** válasza:
82%
A család részét majd ti tudjátok, hogyan döntötök, ahhoz nincs közünk, szerintem nagyon példamutató viselkedésről tettél tanúbizonyságot azzal, hogy támogattad a bizalmaddal :) lehet innentől még jobb lesz a viszonyotok
2018. szept. 3. 21:06
 15/19 anonim ***** válasza:
85%

Csak úgy kíváncsiságból, kérdező, te a bátyja/nővére vagy? Mennyivel vagy idősebb az öcsédnél? És mindig ennyire jó, meghitt, bensőséges kapcsolat volt köztetek, mint ami átjött a számomra a kommentedből?

(Ha nem akarsz, ne válaszolj, csak azért érdekelne! :) )

2018. szept. 4. 02:12
 16/19 A kérdező kommentje:
Én a bátyja vagyok, és 4 évvel idősebb. A szüleink nem igazán törődtek velünk. Sajnos mindketten ittak/isznak, így leginkább a nagyszüleink neveltek fel. Ezért mi úgy vagyunk vele, hogy segítsünk egymásnak ott, ahol tudunk. Azt meg végképp nem tudom felfogni, ha valaki emiatt elítéli a saját családtagját. Felőlem akár transzvesztita is lehetne, akkor is a testvérem, amíg nem árt senkinek vele, miért baj? Leginkább egyébként a mamánk véleményén vagyok megdöbbenve. Kiderült, hogy ő már 2 éve tudja, és nem is érti miért kell ebből akkora felhajtást csinálni. Annyira természetesen kezeli, pedig már lassan 70 lesz. Amikor tesóm 2 éve elmagyarázta ezt neki, akkor mamámnak az volt az első kérdése, hogy van-e már olyan srác, aki tetszik neki. Annyira jófej :)
2018. szept. 4. 08:13
 17/19 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon megható amiket olvastam.

Kívanom, hogy ez a kapcsolat az idők végezetéig megmarad köztetek!

2018. szept. 4. 10:01
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon pozitív történet lett! Minden szereplő 100%-ot teljesített emberiességből!

Nekem a legmeglepőbb, hogy a nagyid ilyen lazán áll hozzá. Nem lehet, hogy van korábbi tapasztalata a témakörben?

(Akár leszbi, akár meleg, akár ismerősi, akár családi vonalon?)

2018. szept. 5. 23:48
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek ilyen testvért kívánok amilyen te vagy kedves kérdező! Nagyon szép amit teszel az öcsédért. :)
2018. szept. 9. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!