Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív meleg, biszex srácok, ti hagynátok, hogy a párotok erényövet tegyen rátok?
Ott rúgnám szét a tökeit.
Ilyen erényöv mániás, meg lábfetisiszta őrülteket ki nem állhatom
Nem hogy több napra, egy fél másodpercre sem. És nem azért, mert félre akarok kufircolni, amíg a párom esetleg nincs itthon. Megalázónak tartom, és nálam egy párkapcsolatba nem fér bele a másik megalázása.
Az meg, hogy az erényöv a bizalmatlanságot sugallja, a párkapcsolat végét is jelentheti.
Miért akarna erényövet tenni rám?
1.) Ennyire nem bízik meg bennem? (Soha életemben nem dugtam félre és nem is tervezem.) Ha ennyire bizalmatlan és ennyire féltékenykedik, akkor nem ő az én emberem.
2.) Erre gerjed? Erényöv fétis? Engem tökre nem hoz lázba. Gondolom nem éppen kényelmes viselet több napra, meg kevésbé higiénikus csak úgy félig-meddig tisztálkodni. Úgyhogy megint csak nem ő az én emberem, ha ilyesmire gerjed.
Szóval nem látom értelmét, hogy rám rakja. Ha nagyon erőltetné, megmondanám neki, hogy ha rám teszi az erényövet, akkor én meg bevarrom a seggét. Csak hogy legyünk már pariban. :)
Kipróbálnám, érdekes lenne az erőviszonyok felcserélődése pár napra. Alapvetően én vagyok a dominánsabb, ő a szubmisszívebb, de csak minimálisan, és amúgyse túl gyakori a BDSM a kapcsolatunkban.
De ha ő ezt szeretné (amire kb 0 eélyt látok), azt mondanám miért nem? Ok h kellemetlen de 1-2 napot kibírok. Szeretem kipróbálni az új dolgokat. Ha ezzel örömet szerzek neki miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!