Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek a kőbányai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a kőbányai szpófantomról?

Figyelt kérdés
Én egyszerűen nem bírom felfogni, hogy pont egy hajléktalant... nem lehet túl higiénikus (minden előítélet nélkül)
2018. aug. 24. 21:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a melegfelvonulók többsége valóban igyekszik kultúráltan viselkedni, viszont mindig van egy-két idióta, aki lejáratja őket. Ez olyan, mintha egy osztály 30 tanulójából van két neveletlen gyerek, akkor minden tanár azt fogja mondani, hogy az egy rossz osztály, nem azt, hogy az a két gyerek rossz, de a többi normális. Sajnos így működik a világ.
2018. aug. 25. 09:58
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
Engem leszophatna.
2018. aug. 26. 08:33
 13/16 anonim ***** válasza:
71%
Szar a technikája. Én jobban csinálnám :D
2018. aug. 27. 20:42
 14/16 anonim ***** válasza:
11%
#12! Ha a többieket zavarja az ilyen akkor MIÉRT NEM VETIK KI MAGUK KÖZÜL azt az "egy-két" lejáratót? Ergo a "normális melegeket" sem zavarja annyira...
2018. aug. 28. 10:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

#15 Ugyanazért, amiért a 30 fős osztályból sem űzik el az 1-2 idiótát. Mert nem a középkorban élünk, hogy ha valami nem tetszik, akkor felnégyeljük a másikat és az ország négy végpontjába vitetjük a részeit. Mondern társadalmunkban ugyanis léteznek alapvető alkotmányos jogok. Ha a deviánsok csatlakozni akarnak a felvonuláshoz, akkor azt erőszakkal nem akadályozhatják meg. Arról nem is beszélve, hogy szerinted milyen fényt vetne a melegekre, ha az aznap esti híradó így kezdődne: "Brutális csonkítás a melegfelvonulás lon: meleg melegnek farkasa?"

Írom ezeket a sorokat heteroként.

2018. aug. 28. 10:57
 16/16 anonim ***** válasza:
16%
Most néztem meg a felvételt, nagyon jó. :D Valóban nem túl higiénikus, de sok a teljesen jó adottságú srác/férfi a hajléktalanok között, szóval megértem, hogy nem tudta magát türtőztetni.
2018. aug. 29. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!