Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a kőbányai szpófantomról?
Figyelt kérdés
Én egyszerűen nem bírom felfogni, hogy pont egy hajléktalant... nem lehet túl higiénikus (minden előítélet nélkül)2018. aug. 24. 21:51
1/16 anonim 

válasza:

Én nagyon dühös vagyok rá. Alapból se szeretik a melegeket Magyarországon, és sokszor pedofíliával, szexuális zaklatókkal azonosítanak minket, mintha minden férfira ráugranánk... Na, az ilyenek meg csak megerősítik ezt a sztereotípiát. Hogy a melegek még a csövest is lepippantják. Az az üzenet jön át ebből és a híroldalak is így sugallják, meg a mémek, hogy "vigyázz az utcán, mert egy búza lesz..p a végén"
2/16 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, azt teljesen megertem ha valakinek ez tetszik, sőt magam sem zarkozom el, ellenben azt nem ertem hogy miert az utcan es ilyen korulmenyek között, vannak erre helyek ahova lehet menni es gond nelkul ugyan ilyen egyszeruseggel csinalni
2018. aug. 24. 21:58
3/16 A kérdező kommentje:
2# sel nagyon egyet értek! Ment a pacsi
2018. aug. 24. 21:58
5/16 anonim 

válasza:

Szerintem hatalmas forma a srác :D
6/16 anonim 

válasza:

#2 Nem, titeket nem az ilyen események miatt ítélnek majd el, hanem a Pride baromságaitokért, meg ha mindenkit homofóbnak neveztek, amikor nem értenek veletek egyet valamiben, eljátszva az áldozati bárányt. Az pont nem érdekel, hogy leszopott egy srác egy csövest...
7/16 anonim 

válasza:

A Pride miatt is, amire a melegek nagy része nem megy ki, de nem baj. Ahogy a melegek nagy része nem szopkod csöveseket sem, de nem baj.
Azért szerintem nézz meg egy-két más fesztivált. Érdekes, az senkit se zavar, mikor a Szigetről, Soundról stb kerülnek ki olyan képek, ahol emberek fekszenek mocsár részegen, bedrogozva. :) Az jó példa.
8/16 anonim 

válasza:

Még a Prideról annyit, hogy van egy-két provokátor, de a felvonulók nagy része békésen, ruhában megy az utcán. Elég baj ott is, hogy a néhány provokátor miatt ítéltek el MINDEN meleget.
9/16 anonim 

válasza:

Kamu, megrendezett videó a melegek lejáratására. Fityisz áll mögötte
10/16 anonim 

válasza:

#8-9
A mocsár részegek is zavarnak, de azért mert más fesztiválon milyenek az emberek, nem lesz a tiétek jobb. Nem takarózhatsz ezzel. A Pride-on egy szexuális beállítottságot hirdetnek, ami mindenkinek a magán ügye. Az nem fesztivál, hanem egy vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!