Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sok meleg van a koliban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok meleg van a koliban?

Figyelt kérdés
most megyek koliba de meleg vagyok, és sokat hallotam hogy vannak melegek a koliban. igaz ez?

2018. aug. 22. 05:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvalóan vannak melegek, de közel sem sokan...
2018. aug. 22. 07:01
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Miért pont a koliban (melyikben? van pár ezer sz országban...) lennének többen, mint máshol?
2018. aug. 22. 07:11
 3/12 Buran ***** válasza:
100%

Én úgy tapasztaltam, hogy ez erősen függ attól is, milyen koliba mész. Voltam olyan kollégiumban, ahol ha lefrissítettem a rómeós helyadataimat, akkor voltak ketten a közelemben, meg olyan is, ahol 100 méteres körzetben volt vagy 30 srác. Az egyik a folyosó végéről..

23/F/m

2018. aug. 22. 10:06
 4/12 A kérdező kommentje:

Eger, II. Rákóczi Ferenc utca 2, 3300.

Wigner Jenő Műszaki, Informatikai Középiskola, Szakiskola és Kollégium (Wigner Jenő Informatikai és Katonaképző Szakközépiskola és kollégium) Katonai tagozat, 4 évfolyamos szakgimnáziumi képzés: gépészeti ágazat (harckocsizó, gyalogos, páncélozott és gépesített dandárok, tüzér) ezek lehetnék

2018. aug. 22. 11:26
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
ez még nem a társkereső, ezeket az adatokat oda kellett volna megadni
2018. aug. 22. 13:15
 6/12 anonim ***** válasza:
61%
Hogyha reàlisan szeretnék hozzáállni, akkor azt mondanám, hogy egy gépészeti szakágon nem sok meleggel fogsz találkozni. A gépészek (tisztelet a kivételnek) általában kevésbé empatikusak és tudományos tény, hogy a melegeket ritkábban érdekli a reál irányultság. A legtöbb meleget ált. művészeti szakon fogod megtalálni, ugyanis a nagytöbbség ide jelentlezik. Ez persze csak egy sztereotípia nem biztos, hogy a te esetedben is igaznak bizonyul.
2018. aug. 22. 14:18
 7/12 anonim ***** válasza:
85%

Időpont ma 14:18

Tény, hogy ez elég erős sztereotípia, de a tapasztalatok szerint nem igazán kikezdhető állítás. Van rengeteg kivétel, de a meleg fiúkat általában a humán területek iránti érdeklődés jellemzi. Egyébként saját magammal cáfolom meg önmagamat részben, mert én gépészetre járok - annak ellenére is, hogy utálom, és alig várom, hogy elballagjak, utána pedig társadalomtudományi területen tanuljak tovább.

2018. aug. 22. 14:37
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
Érdekes, én meleg vagyok és egyáltalán nem érdekel a humán vonal.
2018. aug. 22. 14:47
 9/12 anonim ***** válasza:
92%

Tény, hogy ez elég erős sztereotípia, de a tapasztalatok szerint nem igazán kikezdhető állítás.

Tehát ez csak egy sztereotípia, meg ronda előítélet, fujj, a tapasztalat mégis igazolja. Szóval akkor ez egy igaz sztereotípia. Itt nem lehet az előítélet szokásost nyomatni.

Egyébként sok meleg van. Minél többen vannak egy kollégiumban, annál többet fogsz találni. Nagy számok törvénye.

2018. aug. 22. 16:15
 10/12 anonim ***** válasza:
92%

Viszont egy iskolaban, ahol kb a 700 fiura 30 lany jut, ott azert valszeg tobben vannak melegek. Nem azert, mert hogy nincs lany, csak nagyobb a valoszinusege, hogy 700 fiu kozott tobb a meleg, mint 300 kozott.

Egyepkent, nem szoktak hiresztelni...ugyhogy ha joba lesztek max elmondja es onnan tudod meg.

Am azon meg nem gondolkoztal, hogy egy nyilvános oldalra, ezt ennyire pontosan nem kellett volna leirni?

2018. aug. 22. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!