Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok meleg van a koliban?
Én úgy tapasztaltam, hogy ez erősen függ attól is, milyen koliba mész. Voltam olyan kollégiumban, ahol ha lefrissítettem a rómeós helyadataimat, akkor voltak ketten a közelemben, meg olyan is, ahol 100 méteres körzetben volt vagy 30 srác. Az egyik a folyosó végéről..
23/F/m
Eger, II. Rákóczi Ferenc utca 2, 3300.
Wigner Jenő Műszaki, Informatikai Középiskola, Szakiskola és Kollégium (Wigner Jenő Informatikai és Katonaképző Szakközépiskola és kollégium) Katonai tagozat, 4 évfolyamos szakgimnáziumi képzés: gépészeti ágazat (harckocsizó, gyalogos, páncélozott és gépesített dandárok, tüzér) ezek lehetnék
Időpont ma 14:18
Tény, hogy ez elég erős sztereotípia, de a tapasztalatok szerint nem igazán kikezdhető állítás. Van rengeteg kivétel, de a meleg fiúkat általában a humán területek iránti érdeklődés jellemzi. Egyébként saját magammal cáfolom meg önmagamat részben, mert én gépészetre járok - annak ellenére is, hogy utálom, és alig várom, hogy elballagjak, utána pedig társadalomtudományi területen tanuljak tovább.
Tény, hogy ez elég erős sztereotípia, de a tapasztalatok szerint nem igazán kikezdhető állítás.
Tehát ez csak egy sztereotípia, meg ronda előítélet, fujj, a tapasztalat mégis igazolja. Szóval akkor ez egy igaz sztereotípia. Itt nem lehet az előítélet szokásost nyomatni.
Egyébként sok meleg van. Minél többen vannak egy kollégiumban, annál többet fogsz találni. Nagy számok törvénye.
Viszont egy iskolaban, ahol kb a 700 fiura 30 lany jut, ott azert valszeg tobben vannak melegek. Nem azert, mert hogy nincs lany, csak nagyobb a valoszinusege, hogy 700 fiu kozott tobb a meleg, mint 300 kozott.
Egyepkent, nem szoktak hiresztelni...ugyhogy ha joba lesztek max elmondja es onnan tudod meg.
Am azon meg nem gondolkoztal, hogy egy nyilvános oldalra, ezt ennyire pontosan nem kellett volna leirni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!