Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt aktívok, akik kifejezetten szeretnek szűz passzívokat beavatni?
Még nem voltam senkivel sem, de nagyon félek, hogy az aktív idegeire mennék ;/ vagy valami más nem lenne rendben.
18/f/m
Nekem meg senkivel nem tortent semmi de nagyon szivesen kiprobalnam mar valakivel.
17/f
Én is keresek ilyen aktívat, de nem igazán találok
22F passzív
Igen vannak, én is az vagyok ..
Engem izgat hogy én vagyok az első neki .. és még az is közre játszik hogy nekem nem volt valami jó az első.. és szeretném ha másnak jobb lenne velem ..
Ne agyald túl a dolgokat csak rosszabb lesz ha mindig agyalsz és agyalsz .. ha kifogsz egy türelmes.. odaadó srácot aki nem csak arra megy hogy megfektessen hanem arra hogy tényleg élvezd az elsőt és sokáig emlékezz rá akkor ilyenekkel nem fog foglalkozni meglásd :) Vigyázz kinek adod oda magad, és meglásd rendben lesz ^^ 26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!