Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok akiket kifejezetten izgatnak a fiatal vagy szűz fiúk?
Én szűz vagyok és történetesen a nőket,maximum semleges állásponton vannak ezzel kapcsolatban.
Általában inkább elzavarták,hogy akkor jönnek vissza,ha már felkutatták valamit,ami nem túl logikus.
Napi kétszer kérdezitek meg ezt a szánalmas kérdést.
Komolyan azt gondoljátok, hogy jön egy bomba csaj, aki majd szánalom szűztelenít titeket?
Ha rám hallgatsz, félre teszel 15 ezer forintot és elmész egyet ku*vázni aki megmutatja hol van a tököd. Aztán utána már egyedül is tudod mire kell használni.
izgatnak 😊 persze ha vonzónak is találom őket
25L
"Nem vagyok 18 se szűz, de kíváncsi vagyok."
Hogyne.
Rendben legyen ahogy akarod. Mi gyökerek vagyunk! Te pedig nem vagy 18 és már szűz sem.
De ki a büdös fene mondta, hogy 18 vagy? Olvass már vissza. Ez miatt csak te mentegetőzöl egyedül. Senki nem állított ilyet. Nem gondolod, hogy ez egy kicsit gyanús?
A kérdésedre visszatérve, pedig mi a frászért érdekelne téged, hogy a csajokat izgatják-e a szűz fiúk ha te nem volnál az??
Ezt szerintem bebuktad gyökér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!