Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nagyon vágynék egy férfival valo egyuttlétre?
Figyelt kérdés
Eddig csak nökkel voltam de nagyon szeretnék már pasival is lenni de félek az első együttléttől, mit tehetnék hogy könnyebb legyen? 23f2018. aug. 14. 20:53
1/5 anonim 

válasza:

Amit tehetsz, hogy olyan fiúval csinálod aki rendes, türelmes, és abban a tempóban halad ami megfelel a számodra.
2/5 anonim 

válasza:

Azt javaslom, ne parázz, vágj bele, egy egészséges izgalom természetes, de ne aggódd túl, gondolj arra, hogy azt csinálod, amit mindig szerettél volna.
4/5 anonim 

válasza:

Én is nagyon félek, ezért nem is voltam még fiúval, hiába jöhetett volna össze bármi.
De most már egyre inkább ott tartok, hogy nem szabad félni, nem kell tökölni, bele kell vágni inkább. Remélem egyszer neked és nekem is sikerül nem csak szavak, hanem tettek terén is eljutni ide. :)
21F
5/5 anonim 

válasza:

En is felek es nekem se volt meg semmi pedig nagyon vagyom ra 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!