Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáltátok nővel/férfival vagy éreztétek már az elején, hogy az azonos nem jön be?
Figyelt kérdés
2018. júl. 24. 11:31
1/8 anonim válasza:
nekem az a bajom, hogy amikor áll a farkam, akkor megkívánok egy másik férfi testet, egy izmos, adoniszt, szuper farokkal, de ahogy elsülök, kielégülök, már taszít.
Nem tudom ezt hogy hívják
2/8 anonim válasza:
Én nem próbáltam, mindig is éreztem, hogy a saját nemem jön be. Sőt én még csak nem is csókolóztam soha ellenkező neművel.:D
3/8 anonim válasza:
Már az elején éreztem, hogy a fiúk vonzanak, meg se fordult a fejemben, hogy csajjal próbálkozzak.
Első válaszolónak: ezt úgy hívják, hogy elfolytod a vágyaidat. Semmi gond nincs azzal, ha a saját nemed (is) érdekel.
4/8 anonim válasza:
Hármaska. Igen is baj, egy csúnya betegség, úgy hívják buzerancia.az ilyen embereket el kell különíteni egy zárt helyre.
6/8 anonim válasza:
#4 Téged kellene elzárni, szerintem te az ég világon senkinek nem hiányoznál:D
7/8 anonim válasza:
#4 Ha meleg vagy az nem betegség, viszont ha homofób az igen :D
8/8 anonim válasza:
- "#4 Ha meleg vagy az nem betegség, viszont ha homofób az igen :D"-
A homofóbia semmivel sem rosszabb mint a melegség csak nézőpont kérdése.
Szerintem sem betegek a melegek csak genetikai selejtek... ettől függetlenül az élet egyéb területén lehetnek nagyon jó fejek, de Ők is tartsák tiszteletben a homofóbok véleményét ebben a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!