Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy bizonyos német 3 betűs nevű autógyár
támogatja ezt a jellegű felvonulást?
Gondolom a BMW-nek vannak meleg alkalmazottai, mint minden masik nagyobb vallalatnak, es valoszinuleg vannak meleg ugyfelei is. Az, hogy valaki tamogatja a melegfelvonulast, az annyit jelent, hogy nem tartja problemanak a homoszexualitast, es egyenlonek tartja a meleget a heteroval. Ami rendjen is van, hisz mind emberek vagyunk. Nezd meg egy kulfoldi, mondjuk nemetorszagi melegfelvonulas szponzorait. Nem a BMW az egyetlen multiceg, amelyik tamogatja oket. Vagy tiszta szimpatiabol, vagy pedig azert, mert tudjak, hogy a szivarvanyos forint is forint :)
2018. aug. 13. 22:11
Hát akkor el kell keserítselek, de itt a züllött nyugaton ez teljesen természetes, hogy gyárak, nagy nevű cégek, tömegközlekedési társaságok, de még a rendőrség is támogatja őket, sőt sokszor saját járművel ők is felvonulnak.
2018. aug. 13. 23:03
#2 hat borzalmas h emberek nem gyulolnek ok nélkül mas embereket, sot meg tamogatjak is valamilyen kissebseget az allitolagos modern vilagban, hogy nem kell feljenek es bujkaljanak, hiszen mind emberek es egyenlok vagyunk.
na kivancsi lennek a te eletedre, es megneznem h a "zulott nyugatozo" emberke mennyi erdemleges dolgot tett a vilagert, vagy az egyenlosegert.
es most jon az egyeni velemeny: legszivesebben miutan ilyet irtal, minden apro hibadert plusz 1-1 evet kene szamuzetesben, szegenyben es megszegyenitesben toltened, bujkalva es egyedul. remelem szebb eleted lesz, mint ami most van:) hiszen aki ilyen szerencsetlen mint te, annak rosszabb mar nemigen lehet.
2018. aug. 13. 23:50
Aztaaaa. A bmw kiáll egy kissebbségért akiket hosszú ideig elnyomtak és üldöztek az ábrahámita vallásokat követő kultúrákban??? Tűzre velük! Random bibliaidézet! Melegbarát ballipsi bmw! HOGYMERIK!!!!!888!!!
2018. aug. 14. 00:11
"Nekem picit durva heteróként, hogy gyár támogasson ilyen rendezvényeket."
Ez elég nagy baj amúgy. Látszik, hogy nagyon messze vagyunk a nyugattól és közel (újabban egyre közelebb) a Balkánhoz.
Kazuma-kun: #2 ironizált, igazán észrevehetted volna.
2018. aug. 14. 08:58
Pfff . Mindjárt felgyújtom a Bmw-met. Ha ez igaz, soha többet nem veszek Bmw-t. Ha támogatni akarnak valakit, vannak gyermekkorházak. Az aberráltakat ne.
2018. aug. 14. 11:49
Fuu ez szörnyű, hogy képzelik??? Viccet félretéve, normálisabb helyeken ez természetes, ahol én élek, ott támogatja például bank, másik automárka, egészségpénztár, étterem, IT cég és még sorolhatnám. És hogy ezt miért teszik? Azért, mert ebből a dologból normálisabb helyeken (nagyjából a fél világban) nem csinálnak gondot az emberek, sőt, egy ilyen kezdeményezés szimpatikussá teszi a vállalatot az ügyfelek és a munkavállalók körében is.
2018. aug. 14. 19:50
A 2-es voltam és üzenném kedves 3-as válaszoló, hogy próbáld meg értelmezni, ki mit ír, mielőtt ilyeneket írsz. Meleg vagyok, szóval bocsi de nem fogok vezekelni semmi miatt azok közül, amiket írtál, mert én a kérdező "Nekem picit durva heteróként" részére válaszoltam, hogy ez itt teljesen elfogadott, nem csinál belőle a nagy többség semmiféle problémát.
2018. aug. 14. 23:06
Kapcsolódó kérdések: