Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy elbizonyzalanitanak a szexualitasomban?
21 éves fiú vagyok. Fél éve vagyok kapcsolatban egy masik fiuval. 4 hónapja jutott az otthoniak tudtara a dolog, maga az is hogy fiukhoz vonzodom es az is hogy baratom van.
Anyukam teljes mertekkel elutasito ezzel kapcsolatban. Folyamatosan megprobal massa tenni, elbizonytalnitani, jobb utra teriteni. Az egeszet nem fogadja el.
A kerdesem az hogy mielott ez az egesz titokban volt, a baratommal minden jol mukodott szexualitas teren.
Amiota ez van otthon, gyakran rosszul vagyok szex utan, bűntudatom van és elbizonytalanodom abban hogy mi is vagyok valojaban.
Valaki ezzel kapcsoaltban tudna segiteni? Barmifele javaslatnak orulnek, mert nagyon rossz igy elni.
Köszi a válaszokat. A második nagyon jol esett igazad van. De sajnos tulsagosan szeretem anyat is, de megiscsak szeretnek en magam is boldog lenni es nem szarul erezni magam... nehez ez az igazsag
Volt mar lanyhoz is kozom, olyan ertelemben h fogdostuk egymast es nekem o bejott, ugy erzem szerelmes is voltam bele.
Viszont nem gondolom ugy hogy amiatt probaltam meg fiuval mert csalodas ert lannyal, mivel joval korabban is megneztem a fiukat, tetszettek, olyan ertelemben.
Igen tudom hogy ez a modja, de lassan 4 honapja nem jutok egyrol a kettore anyaval.
Szitkozodik, orditozik, lanyokara akar rabeszelni, nem leeht ra hatni, baratom megismeresere nem hajlik. Probaltam sokfelekeppen szepen nyugodtan elmagyarazni, induatosan is mindenkeppen... nem igazan mukodik
Olyannnyira elfajultak a dolgok hogy 6. Hete szedulok fejem faj gyenge vagyok rossz a kozerzetem, mindenfele vizsgalaton voltam mar, de nem talaltak semmilyen szervi okot a tuneteim mogott... pszichesen van ez azt mondtak.
Azon kivul hogy pszichiaterhez es/vagy pszichklogushoz jarok, mit lehet tenni hogy vegre feldolgozzam, esetleg fizimai tuneteim elmuljanak.
Valaki hasonlo dolgon keresztul ment ? Kinek mi segitett? Koszonom elore is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!