Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet hogy nem is vagyok meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy nem is vagyok meleg?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom itt hogy a melegek csak a szexre mennek. Én nem feltétlenül a farokra indulok be, inkább érzelmes típus vagyok. Meg félek ismerkedni is mert amiket olvasok egyre inkább meggyőznek arról, hogy a melegek szex közben sem ügyelnek magukra és kitudja kiben mi lappang. Egyszer lett volna szexre lehetőségem de nem mentem bele mert nem szeretnék alkalmizni. De én sohasem olvasom itt hogy egy meleg férfi szerelmes lenne, tehát lehet hogy csak homoromantikus beállítottságú vagyok és nem is vagyok meleg? Mert a melegek a szexre hajtanak, érzelmeket nem nagyon mutatnak.
2018. aug. 9. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
98%
Téged sem fognak az eszedért elrabolni.
2018. aug. 9. 13:01
 2/4 anonim ***** válasza:
95%

Nincs most hangulatom bővebben kifejteni ezt a kérdéskört, csak annyit mondok, hogy van még sok millió, aki ezzel pontosan ugyanígy van, mint te... csak el kéne kezdeni uralnotok az internetes étert is. Olyan ez, mint a fölényes Fidesz 2/3, az is a médián, meg ugyanazon a 3 millió emberen alapszik, amivel a korábbi évtizedekben kikapni volt szokás.

Mint korábban már írtam valahol, a melegség témakörét nemhogy a szexualitás uralja, hanem még azon belül is egy fâszfétises csoport, akit azon a tizenhánycentis vackon kívül az emberi testből semmi más nem érdekli, semmi másra felizgulni nem tud, csak arra. Miközben ez a fâszimádat jelenség nem a homoszexuálisok közös jellemzője, mint azt mindenkitől kötelezően elvárni kívánnák, hanem csak egy részüké. Ilyen alapon a lábfétisesek, pelenkafétisesek, fenékfétisesek, kockahasfétisesek, rádpisilekfétisesek, hájfétisesek, mivanmégfétisesek is lenyúlhatták volna maguknak a komplett melegség tárgykörét, és diktálhatnák a tempót... Kiválóan belesulykolták a meleg köztudatba, hogy márpedig minden melegnek pôcsôket kell fülbe-orrba-szájba nyelnie, azt merje valaki megkérdőjelezni, hogy jó-e ez neki.

Kérdező, igazad van, a meleg szót egy bizonyos csoport mára "elhasználta", lassan nyitni kéne egy külön rubrikát a palettán új szóval a többi "meleg" részére is. Akik amúgy nincsenek is annyira kisebbségben, csak most úgy tűnik.

2018. aug. 9. 13:13
 3/4 anonim ***** válasza:
94%

Hú ha...

Igen, vannak azok a melegek is akik alkalmi kapcsolatot keresnek, de bőven vannak olyanok is akik szerelmet keresnek. Csak mivel nekik nem jó minden jött ment az internetről, ezért legtöbb esetben (de nem csak és kizárólag) a való életben keresnek társat, mert ott jobban meg tudják ismerni az embert mint egy chatszobában. Azok meg akik csak alkalmi partnert keresnek, azoknak legtöbb esetben (és megint nem csak és kizárólag) elég, ha tudják hogy néz ki a partnerük és néhány dolgot róla és abból meg tudják ítélni, hogy szeretnének-e egy kellemes éjszakát eltölteni vele vagy sem.

Ez emberenként változó, nem kell az összeset egy kalap alá venni. Az általánosítás csak félreértést és félreinformálást szül.

2018. aug. 10. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:
94%
Ha ezt a kérdést belinkeled egy Albán szervkereskedőnek, akkor teljes bizonyossággal mondhatom azt, hogy az agyadat inkább nem veszi ki.
2018. aug. 10. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!