Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezzem, ha el akarok menni valakivel?
Lehet, hogy úgy tűnik, hogy az eddigi válaszolók elviccelték a dolgot, de valójában tényleg így működik.
A gőzkabin részben a köcs*g megfogja a bika farkát, vagy a bika a köcs*g fenekét.
Én a szaunában felhúzom a lábamat, mintha szellőztetném a lukamat, és elkezdem masszírozni, közben szemkontaktust létesítek a kiszemelttel. Ha már van a fenekemben sperma, abból kinyomok egy kicsit, és szétkenem a lukamon. Ezzel jelzem a bikának, hogy "tele kérem".
Akkor kapsz végre egy normális választ is:
Szemkontaktus megvan, dobsz egy mosolyt neki, aztán biccentesz a fejeddel, vagy a törölközőn át megfogod a farkát, vagy olyan is van hogy benyúlnak a törölköző alá és a farkát fogva mennek be egy kabinba 😃 de ugyan ezt megcsinálhatod a kezével, az még normális dolog is grátiszként.
Nem kell az előzőekben leírt dolgokra vetemedni. Én aktív vagyok, de ha valaki úgy próbálkozna, azzal a lendülettel lökném odébb... ne rájuk hallgass 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!