Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lelkileg ez minek minősíthető?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelkileg ez minek minősíthető?

Figyelt kérdés
Huszonéves srác vagyok,aki három évig volt kapcsolatban egy idősebb férfival, majd most kb egy éve vagyok egybe egy szintén idősebb másikkal. Utóbbi elég rázós, sok probléma volt és van, de szeretem mégis.De érzem, nem úgy szeret, ahogy igénylem. Viszont az exemmel nagyon jóban vagyunk, lelkileg nekem sokat segít,vigasztal, tanácsokat ad. Nem szeretném őt elveszíteni.Sokat találkozom vele és igénylem, hogy öleléssel, puszival és összebújós beszélgetéssel tarkítva mindent megbeszéljunk,ami fontos. Ez a baráti viszony és a párkapcsolatom nem okoz egymásnak gondot, mert jól kezelem.Viszont nekem mindkét ember fontos,mindkettő jó ember,és el sem tudnám képzelni,hogy gyengédség ne legyen párkapcsolatilag és barátilag is. Vajon ez meddig tartható? Gond ez az exemnek ? Nincs azóta kapcsolata, azt mondta én voltam neki a nagy ő. Szóval, baj -e, ha így szeretek két embert, de mindkettőt a maga helyén és módján?
2018. aug. 6. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Gond-e hogy kihasználod őket és párhuzamosan két embert is hülyítesz, mert neked így kényelmes? Válaszold meg te!
2018. aug. 6. 15:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Menj vissza az exedhez.
2018. aug. 7. 10:11
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Na ez amúgy egy érdekes kérdés, van egy nagyon hasonló szituáció az életemben, csak én lány vagyok, és a barátnőm az, aki baromi szoros barátságot ápol velem (néha meg is csókol), emellett van egy pasija, akit állítása szerint szeret. Nem tudom, hosszútávon tartható-e ez az állapot anélkül, hogy bárki is sérülne, szerintem lehetetlen pont ugyanolyan mértékben ragaszkodni két emberhez egyszerre, úgyis az egyikük lesz az, akihez azonnal fordulsz, ha krízishelyzetbe kerülsz. Gondolom, az sem mindegy, hogy melyikük pontosan mit érez irántad, ha megfelel nekik az a pozíció, amiben tartod őket, akkor akár még működhet is, az én esetemben az a szar, hogy szívem szerint együtt lennék a lánnyal. (Amit az egyes mond, talán kegyetlenül hangzik, de lehet benne valami.)
2018. aug. 7. 12:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak köszönöm, átérezte a kérdésem lényegét.Tudom, nehéz ez a helyzet. Viszont eddig is az exemre számíthattam krízisben, de hétköznapi dolgokban is, szakítás óta is mellettem áll,ha igénylem, tudom, nagyon szeret még mindig.De megbeszéltem vele,közösen megegyeztunk abban, újrakezdés nincs.De a legmélyebb,legszebb barátság van vele, nem bírnám ki, ha nem ölelhetném meg,ha nem simogatná meg az arcom,ha nem adnánk egymásnak millió puszit.Pl,szombat óta csak ma láttam,mert dolgozott és szinte mindig rá gondolok,egyfolytában hiányzik.Ma összebújva beszélgettunk,sajnálom,hogy csak egy bő óránk volt, mert mentem dolgozni. Szóval, lehet, nehéz helyzet....Ne haragudjatok,nem hulyítem egyiket sem, de három év egyuttélést egy új szerelem nem tud semmivé tenni!!!
2018. aug. 7. 14:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Viszont ha tényleg ennyire közel álltok egymáshoz, miért nem tudod elképzelni az újrakezdést vele? Komolyan érdekelne ennek a lélektani háttere.
2018. aug. 7. 15:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Mikor az exemmel elindult a kapcsolat ő mondta,ha amiatt ér véget a kapcsolat, hogy akármelyikunk félre lép, vagy másba szeret bele,akkor nincs újrakezdés.Egyetértettem. Sajnos, látom ennek a hátrányát,de amikor én szakítottam a mostani szerelem miatt, akkor az exem harag nélkul szelíden azt mondta, becsuktam ezt az ajtót magam mögött.Ő szerinte a szerelem szentség, a párja teste pedig templom. Nos,azt is elmondta, a szentséget eltuntették, a templomot pedig más birtokolja, így nem lehet semmilyen módon újrakezdeni. Ez van, de ha vissza lehetne csinálni....hajaj.De jó lenne...
2018. aug. 7. 17:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben valószínűleg megmondanám neki, hogy szeretem és megbántam a múltat, mert ahogy elnézlek, te valójában ezt érzed, és előbb mondanál le a jelenlegi párodról, mint az exedről. Amíg nem szakítasz, nyilván ő sem fogja fontolóra venni, hogy visszafogadjon, jelenleg nem tűnnek komolynak a szándékaid, nem vagy elég hiteles a szemében.
2018. aug. 8. 11:43
 8/9 Jani Belucci ***** válasza:
100%

"Gond ez az exemnek?"

Mi lenne ha erről talán az exedet kérdeznéd? Légy őszinte mindkettejükkel. Biztos hogy jó neked két nem működő kapcsolatban lenni egyszerre?

2018. aug. 8. 12:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szerelemfüggő vagy. Keress fel egy addiktológust.
2018. aug. 15. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!