Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éltetek vagy éltek át hasonlót?
Figyelt kérdés
Munkahelyemen mennek a homopoénok, mint mindenhol, ahol sok férfi dolgozik együtt. Ők csak poénkodásnak veszik, de én nem. Röhögök rajta, meg én is beleszállok a poénkodásba mert "muszáj" , de sokszor én tovább gondolom, hogy milyen jó is lenne. Rossz, hogy nem valósíthatom meg azokat a dolgokat.
Van, hogy miután hazajövök, visszagondolok arra, hogy mi volt, felizgulok, és kiverem.
Veletek volt már ilyen?
2018. aug. 5. 14:42
1/9 anonim válasza:
Az kimaradt, hogy patalógián dolgozol...
3/9 A kérdező kommentje:
Kereskedelemben dolgozok, ha ez ennyire fontos.
2018. aug. 5. 14:53
4/9 anonim válasza:
Még sosem volt részem ilyesmiben :O
6/9 anonim válasza:
Poénkodás nem volt de egy ipari tanuló srác megvolt
7/9 anonim válasza:
Nem nagyon,nekem iskolába megy rendszeresen és mindenféle rossz érzés vagy muszáj érzett nélkül beleszállok,van hogy én kezdem és lazán használom beszólás képpen vagy poénból a homo,b*zi és társait is mindenféle külön gondolat nélkül.
8/9 anonim válasza:
Nekem gimiben volt hasonló, igaz nem volt semmi kényszer, ment a hülyéskedés olyan szinten hogy arra játszottunk hogy a másik teljes agyfaszt kapjon és ennek a fő téma a buzulás és olyan csajok akiket bottal se... :) legjobb barátommal 2 év után átment a dolog barátság extrákkal-ba utána meg egy pár lettünk
9/9 anonim válasza:
Ismerős a szituáció. Főleg, ha olyanokat mondanak, hogy: kapd már be a f.... vagy gyere kicsit szopikázni. Ezek annyira izgatóak és sokszor ott helyben is felizgulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!