Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalomra hogy vegyem rá magam?
Figyelt kérdés
Érdekelnek a srácok is 21 éves fiúként. Hogy tudnám magam rávenni, hogy kipróbáljam ezt azt?2018. júl. 24. 18:27
1/7 Balor válasza:
Sehogy, majd ha egyszer nagyon akarod és megismerkedsz valakivel, akkor megtörténik.
Az alkohol segit levetközni a gátlásokat f25
2/7 anonim válasza:
Siman. Igyal elotte esetleg egy keveset es maris konnyebben elkezded nyalni a farkat.
Kezd lassan. Keress olyat aki megerto ha az elejen lassabb lennel.
Csak nyalogasd, "smarold le" azt a farkat aztan egyre jobban belejossz.
Gondolj arra h magadnak h csinalnad es ugy szopd a partnered is :)
3/7 anonim válasza:
Hosszú vajúdás előzte meg nekem is az első alkalmat. Már azt is, hogy egy másik férfi szájába adjam a farkam, de egy este megtörtént. Vágytam rá, hogy kipróbáljam, és olyan helyre mentem, ahol jó eséllyel megtörténhetett. A cigi volt az ismerkedési alap. Miután rágyújtottam, odajött egy férfi hozzám, és egy cigit kért. Nem sokat variált, a második slukk után megkérdezte, leszophat-e. Gondolkodás nélkül mondtam igent, és pár perc múlva már a szájában volt a farkam, és élvezésig lesz*pta. A szájában mentem el, és ő le nyelte. Pár nap múlva ugyanott, már én kérdeztem, hogy leszophatlak? És az igenre, rövidesen az én szám lett tele előbb farokkal, majd a végén friss spermával.
4/7 anonim válasza:
Gondolj arra hogy azért csinálják sokan mert nagyon jó, és ezt te is megtapasztalhatod.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát egyelőre nekem könnyebb nem bele menni sajnos :S Biztos velem van valami baj.
2018. júl. 24. 21:05
6/7 anonim válasza:
Ezek szerint nem érdekelnek eléggé a pasik. Ha igazán érdekelne, akkor lépnél.
7/7 anonim válasza:
Ne aggódj nekem 38 évesen se könnyű belmenni, de szerintem már nem is fogok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!