Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felizgat titeket az önszopás?
Figyelt kérdés
Amikor egy srác a saját farkát a szájába veszi és úgy elégíti ki magát.#autófelláció
2018. júl. 20. 21:44
11/23 anonim válasza:
van egy haverom ő le tudja szopni magát
12/23 A kérdező kommentje:
És neked is megmutatta?
2018. júl. 21. 09:47
14/23 anonim válasza:
Én annyira nem vagyok hajlékony, legfeljebb a végét tudom bekapni. De olyan, hogy a saját számba élveztem, rengetegszer volt már.
15/23 A kérdező kommentje:
Azért az átlaghoz képest nagyon hajlékony vagy, ha az is sikerül. Gratulálok! Várom a további válaszokat, az eddigieket is köszönöm.
2018. júl. 22. 00:41
16/23 A kérdező kommentje:
14-es, szóval bekaptad a végét és a száddal elélvezésig ingerelted?
2018. júl. 22. 00:43
17/23 anonim válasza:
14 évesen nekem is ment. Gyertyaállásban a makkomat be bírtam kapni, meg a herémet odahúzva nyalogatni. Persze élvezésig.
22/F
18/23 anonim válasza:
Nagyon izgat, hogy leszopjam magam, de az összecsavarozott gerincemmel lehetetlen.
19/23 anonim válasza:
szoktam magam elég fárasztó de megéri
20/23 anonim válasza:
Kb 15-16 évesen az egész farkamat be tudtam kapni, rendszeresen éltem is a lehetőséggel, imádtam leszopni magam aztán a végén a számba élvezni. Mostanra már nem vagyok annyira hajlékony. 22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!