Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is felizgat a publikus fogdosás gondolata?
Valamiért engem elképesztően beindít, ha arra gondolok, hogy pl egy zsúfolt buszon valaki elkezd hátulról fogdosni, simogatni meg dörgölődni. :D
18/F/passzív
Aranyos vagy, szólj nyugodtan, ha véletlenül elém kerülsz a buszon... (Amúgy iszonyat tahóság lenne bárkinek is efféle fogdosásokba kezdeni.)
Olyan már megfordult a fantáziámban, hogy ülök egy túlzsúfolt járművön, egy helyes fiút a tömegben jól nekem nyomnának (ilyenre volt már párszor példa), de úgy, hogy a végén az ölemben kötne ki (ilyenre sajnos még nem). Szegény gondolom próbálna mentegetőzni, hogy ezer bocs, meg nem tehet róla, én meg úgy lennék vele, hogy semmi baj, nyugodtan maradj, így jobban elférsz te is, meg tőled a többi...
Engem is nagyon izgat :)
Az is mikor autóban menet közben verik nekem... Hihetetlenül beindít :D
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!