Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is vonz a publikus helyen szexelés?
Valahogy jobb, izgalmasabb mint ágyban. Mások is vannak ezzel így?
21/L
Szerintem különleges élmény, persze a publikus alatt nem úgy gondolom, hogy egy tér közepén.
L26
Szerintem is sokkal jobb, mint bent a párnák között. Szerintem azért, mert az ágyat már megszoktuk. A fél életünket ott töltjük, kint pedig süt a nap, fúj a szél, és valahogy teljesen más élmény.
Csináltam már egy párszor. Búzamezőben, és egy padon a búzamező mellett. Valahogy sokkal izgalmasabb akármilyen kinti környezetben, mint ott ahova csak aludni járok. Viszont vannak olyan nők, akiknek csak a paplan alatti összebújás a menő, minden más extrém. Őket próbálom elkerülni.
vadászlesen, autóban, autó mellett erdőben, pokrócon análszex, nézőkkel :) vasútállomás, kikötő parkoló, balaton vízibicikli, mozi, izgalmasabb, igen :P
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!