Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Deisler007 kérdése:
Vannak akik, akiket nagyon is felizgat, ha publikus helyen szexelnek? Parkban, téren, elbújva egy bokor mögé, utcán kapualjban.
Figyelt kérdés
2016. okt. 20. 15:02
1/12 anonim válasza:
Igen Engem nagyon felizgat...imádom csinálni...
2/12 anonim válasza:
De még mennyire! Vonaton is szeretek meg már volt hogy nyáron a volt sulim sportpályájának közepén.
4/12 anonim válasza:
Imádom. Hatalmas orgazmusaim vannak. Csak sajnos nehéz hozzá lányt találni Nyíregyháza közelében
5/12 anonim válasza:
Én hal lehet gyakorlom .... H&M öltözőben moziban matiné napközben ... MArgit-sziget ott szinte minden tavasszal nyáron és kora ősszel:D F41
6/12 A kérdező kommentje:
Pesten se egyszerű, pedig jó lenne
2016. okt. 20. 15:14
7/12 anonim válasza:
Jobb időben esetleg kipróbálnám a szabadban ha nagyon fel lennék izgulva.De inkább maradok a romantikus hangulatban a szobában sajnos jelenleg partner nélkül.
26f
8/12 anonim válasza:
Talán ezért vagy partner nélkül a kicsi hal véred miatt ...
9/12 anonim válasza:
Imádom! A volt barátnőmmel mindig az erdőben szexeltünk:) még télen is! De csináltam már bevásárló központ lépcsőhazban es a wc-n is! Most is olyan lányt keresek aki benne, lenne :P
10/12 anonim válasza:
Engem igen! Parkban vagy erdőben este, ilyen helyeken, ahol nem járnak sokan, de megláthatnak, igen, de pl. utcán vagy olyan helyen, ahol sokan vannak körülöttünk (pl. öltözőben) már nem merném bevállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!