Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Titeket felizgat az intim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket felizgat az intim tetoválás az aktívon?

Figyelt kérdés

2017. okt. 11. 18:33
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Pl ez [link]
2017. okt. 11. 18:37
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Uhh nem semmi
2017. okt. 11. 19:10
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Ez a fajta szerintem már hülyeség, de egy mondjuk az alsó hasi tájék vagy popsin nem rossz.
2017. okt. 11. 19:11
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Wow ez igen is izgultam☺
2017. okt. 12. 00:52
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Le leszek pontozva, de akkor is tartom a véleményem: zámomra a s**gtetoválás = r!b@ncrendszám, a faroktetkó pedig szimplán ronda. Viszont alpavetően bárhol máshol számomra nagyon is izgató a tetoválás, régóta gondolkodom én is rajta. :)
2017. okt. 12. 08:27
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Nekem egyáltalán nem vonzóak a tetoválások, fültágítók, fülbevalók, piercingek. Nem ezekkel tudja valaki "kifejezni" a "személyiségét".
2017. okt. 12. 13:42
 7/11 anonim ***** válasza:
87%
Engem nagyon felizgat.
2017. okt. 12. 14:50
 8/11 anonim ***** válasza:
84%

Huh, pont egy ilyen erősen felületét változtató területre... Nekem nem igen tetszik, mármint az elgondolás, hogy lankadtan alapból másmilyen (lehet úgy is jó, de nem biztos), továbbá ahhoz hogy így nézzen ki a tetoválószalonban valahogy "fenn kellett neki tartani az érdeklődését" és nem utolsó sorban belegondolni, hogy mennyi fájdalommal jár szegénynek...

(Amúgy így királyul néz ki, de azért ilyen helyen a naturalitást részesíteném előnyben.)

2017. okt. 12. 21:03
 9/11 anonim ***** válasza:
84%
Nem hiszem el, hogy létezik ilyen bemutató is :DD
2017. okt. 12. 23:27
 10/11 anonim ***** válasza:
84%
Alapból nem szeretem a tetoválást és a különböző testékszereket, de elfogadom, ha valakinek van egy tetkója, testékszere. Ha valakinek a testén annyi tetkó van, hogy már a bőre se látszik, az számomra visszataszító. Ez meg... Inkább nem véleményezem.
2017. okt. 14. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!