Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen extrém vagy BDSM vágyatok van?
Figyelt kérdés
Már kipróbáltátok? Kort is írjatok!2018. júl. 17. 07:23
31/78 anonim válasza:
Én női ruhában lennék szívesen egy 35 pluszos férfivel, aki úgy kezhetne mint egy kutyát, akár le is hugyozhatna. 18/f
32/78 A kérdező kommentje:
Szeretem ha a szolgát kedvemre használhatom :)
2020. júl. 31. 09:46
33/78 A kérdező kommentje:
Csak hogy ne maradjak ki én se :P
2020. júl. 31. 09:46
34/78 anonim válasza:
Kérdező, hogy szereted használni, ha szabad?
:-):-)
Teljes uralom?
Szeblo fizikai?
35/78 anonim válasza:
Megkötözve vagy megbilincselve lenni + fojtogatás Még nem próbáltam ki őket, de a jövőben szeretném 17p
36/78 anonim válasza:
Hogy egy apakorú domináljon, megtennék neki bármit amit szeretne, gondoskodhatna rólam ha szeretne ilyesmik. tini/p
37/78 anonim válasza:
Valakit hosszútávon használni, a kedvemre nevelni, idomitani. 19f
38/78 anonim válasza:
Büntessen meg ha nem azt csinálom amit mondd...fenekelés, kikötözés, fojtogatás stb. minden jöhet 🤤
Mélytorkozás a kedvencem, izgató fuldokolni
19/L
39/78 anonim válasza:
Nekem csak fenekelés,esetleg kötözés, hogy ne tudjak annyira ficánkolni.
Tini L
40/78 anonim válasza:
Nekem például van egy olyan vágyam hogy egy nőt vagy férfit dildokkal, ököllel nagyon kitagitok, és utána belehugyozok.
Esetleg fordítva is lehetne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!