Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen extrém vagy BDSM...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen extrém vagy BDSM vágyatok van?

Figyelt kérdés
Már kipróbáltátok? Kort is írjatok!
2018. júl. 17. 07:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
81%

Folytogatás

Szerepjáték

Kötözés

18L

2018. szept. 25. 21:59
 12/78 anonim ***** válasza:
84%

Kategória: Szexualitás » Homoszexualitás

milyen figyelmes válaszadók vannak..:)

2018. szept. 25. 22:15
 13/78 anonim ***** válasza:
97%

Orvosi vizsgálat.

46F

Szigorú doktorbácsi vagyok és megszeppent fiatal diák vagy munkavállaló fiút meg kell vizsgálni.

Felszólítom, hogy alsónadrágig vetkőzzön le. Megteszi, a zoknit is levetetem vele (lábfétises is vagyok kicsit).

Meg van szeppenve, azt hitte, hogy csak pár papír lesz kitöltve és nem lesz vizsgálat.

Alaposan kikérdezem, miközben szemügyre veszem tetőtől talpig. Arc bőre, testtartás, mellkas kiállása, lábak, lúdtalp, lábkörmök stb.

Vérnyomásmérés, persze magas neki. Meghallgatom a szívét, mely úgy kalimpál a mellkasában az izgalomtól, hogy majdnem kiesik. Sóhajtania kell mélyeket szájon át, hogy a tüdejét meghallgatom. Járkálnia kell elöttem mezítláb,malaposan megszemlélem a lábfejét mozgás közben. Bekukkantok a torkába, hasi szerveit alaposan betapintom. Nyirokcsomókat áttapogatom. Mallkast, mellbimbókat megvizsgálom. Levetetem az alsónadrágot. A lágyék sérvkapukat átvizsgálom, heréket, péniszt, prosztatát is. Eddigre be van izgulva és ahogy hátrahúzom a bőrt, el is élvez.

Aztán szeretem ha velem teszik ugyanezt, ahol én vagyok a páciens.

Másik szitu pedig, hogy félénk, apakomplexusos srácot oltalmazok, aki félénk, de eközben nagyon vonzódik hozzám.

Hozzám bújik, minden kis titkát megoszt velem, egxütt fürdünk, végig csutakolom a testét tusfürdős kézzel. Összebújunk, érzem a teste minden kis rezdülését. Akár meg is vizsgálom, hogy rendben van-e.

Vagy akár csoportos vizsgálat diákoknak, katonanövendékeknek, vagy börtönorvos megnézi az elítéltet.

Stb stb

2018. szept. 26. 00:41
 14/78 anonim ***** válasza:
94%
Szadizzon, alázzon az aktív, a dom kedvére.
2018. dec. 24. 11:48
 15/78 anonim ***** válasza:
76%
Hetero vagyok, de egyszer szívesen eljátszadoznék egy sráccal. Nem arra kell gondolni hogy anál és hasonlók, amiket élvez. Úgy hogy tényleg meg legyen alázva:D
2019. jan. 1. 12:53
 16/78 anonim ***** válasza:
100%

Igaz csak enyhe biszex vagyok, de farokkínzás oda vissza akár

26F

2019. jan. 13. 12:10
 17/78 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem bármi ami bdsm, az alárendelt teljes dominálása, master-szolga játék, igazából tényleg bármi, ami alazassal kapcsolatos. Egy két lazább dolgot már kipróbáltam pár emberrel és nagyon élveztem. Mivel vékony vagyok, csak egy vékonyabb, sportos vagy max átlagos testű sráccal tudnám elképzelni. 17/f
2019. jan. 13. 21:01
 18/78 anonim ***** válasza:
95%
Egy tini fiút használni kedvemre! Rendszeresen akár! F 29
2020. márc. 6. 09:41
 19/78 anonim ***** válasza:
100%
A cumcontroll izgatna elszenvedőként egy vékony partnerrel.
2020. márc. 6. 09:50
 20/78 anonim ***** válasza:
100%

Cum control, kikötve tágitás, fejés, alázás, nöi ruhába öltöztetés, stb

26

2020. márc. 6. 09:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!