Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen extrém vagy BDSM vágyatok van?
Folytogatás
Szerepjáték
Kötözés
18L
Kategória: Szexualitás » Homoszexualitás
milyen figyelmes válaszadók vannak..:)
Orvosi vizsgálat.
46F
Szigorú doktorbácsi vagyok és megszeppent fiatal diák vagy munkavállaló fiút meg kell vizsgálni.
Felszólítom, hogy alsónadrágig vetkőzzön le. Megteszi, a zoknit is levetetem vele (lábfétises is vagyok kicsit).
Meg van szeppenve, azt hitte, hogy csak pár papír lesz kitöltve és nem lesz vizsgálat.
Alaposan kikérdezem, miközben szemügyre veszem tetőtől talpig. Arc bőre, testtartás, mellkas kiállása, lábak, lúdtalp, lábkörmök stb.
Vérnyomásmérés, persze magas neki. Meghallgatom a szívét, mely úgy kalimpál a mellkasában az izgalomtól, hogy majdnem kiesik. Sóhajtania kell mélyeket szájon át, hogy a tüdejét meghallgatom. Járkálnia kell elöttem mezítláb,malaposan megszemlélem a lábfejét mozgás közben. Bekukkantok a torkába, hasi szerveit alaposan betapintom. Nyirokcsomókat áttapogatom. Mallkast, mellbimbókat megvizsgálom. Levetetem az alsónadrágot. A lágyék sérvkapukat átvizsgálom, heréket, péniszt, prosztatát is. Eddigre be van izgulva és ahogy hátrahúzom a bőrt, el is élvez.
Aztán szeretem ha velem teszik ugyanezt, ahol én vagyok a páciens.
Másik szitu pedig, hogy félénk, apakomplexusos srácot oltalmazok, aki félénk, de eközben nagyon vonzódik hozzám.
Hozzám bújik, minden kis titkát megoszt velem, egxütt fürdünk, végig csutakolom a testét tusfürdős kézzel. Összebújunk, érzem a teste minden kis rezdülését. Akár meg is vizsgálom, hogy rendben van-e.
Vagy akár csoportos vizsgálat diákoknak, katonanövendékeknek, vagy börtönorvos megnézi az elítéltet.
Stb stb
Igaz csak enyhe biszex vagyok, de farokkínzás oda vissza akár
26F
Cum control, kikötve tágitás, fejés, alázás, nöi ruhába öltöztetés, stb
26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!