Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is le szoktátok nyelni amikor a szátokba élvez a partner? Ha többen vannak akkor hogy csináljátok?
Mindig lenyelem. Azért szopom hogy kiadja a heréiből az érett spermiumokat.
Úgy szoktam befejezni hogy szívom a makkját, jobb kézzel egyre gyorsabb ütemben huzogatom, bal kézzel a herét masszIrozom, mutatóujjammal a fenekét izgatom. Így az összes spermát a számba lövi egy csepp sem vész kárba. Érzem az ízét, állagát, mennyiségét, mwg mindent.
Minden alkalommal. Azért szeretek szopni, hogy az utolsó cseppig lenyeljem.
Sajnos, arra még nem volt lehetőségem, hogy egyszerre több farkat is kényeztethessek a számmal.
* Ja és egyszer volt olyan, hogy egyszerre 2 fiút szoptam le, egyikükét lenyeltem,másikuk az arcomra élvezett, meg olyan volt, hogy egymás után szoptam le 3 fiút(de külön-külön ,csak közvetlen egymás után), akkor 2-nek lenyeltem, az utolsó nem élvezett a számba hanem szexeltünk.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!