Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Alkalmi partner?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmi partner?

Figyelt kérdés

Most szeretnék kipróbálni a szexet másik fiúval és nem tudom hogy kezdjem.....hol tudnám megtanulni az "alapokat" ?

18/f

2018. júl. 14. 23:52
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Ahogy írtad: egy másik fiúval.
2018. júl. 15. 00:12
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Max hány éves alkalmi partnert keresel?
2018. júl. 15. 00:12
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Én pl benne lennék. Idén nyáron a tervem hogy egy fiatal sráccal kipróbáljam mert izgat pár éve csak sose lépek. Azt mondják itt Pesten kb 2perc találni de nekem pl akikkel beszéltem azok mindegyike dahgi volt ami nem ok. Én se vagyok dagi ezért nem fér bele :(
2018. júl. 15. 08:18
 4/5 ftf1983 ***** válasza:
100%
Gyakorlat teszi a mestert tartja a mondás és ez a szexre is igaz. Ha ki akarod próbálni keress valakit, lehetőleg tapasztaltat, aki türelmes és segít a kezdeti lépésekben.
2018. júl. 17. 09:21
 5/5 Farkas János noel válasza:
100%

Hat keres olyat aki tapasztalt es segit ha kell barmibe en pl a neten is meg szemelyesen is szoktam ismerkedni

Mert en is alkalmit keresek, csak tudd meg mennyire tapasztalt egyaltalan :)

2018. okt. 30. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!