Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen ritka az ilyen partner vagy csak én nem találok?
Nem voltam még "úgy" sráccal 1 közös hokit leszámítva, viszont akárhol próbáltam keresni partnert, aki hajlandó lenne lépésről lépésre bevezetni engem a dolgokba, mindig valahogy olyanba futottam bele, aki a legelső másodperctől azt akarta hogy egyből essünk ágynak és vadul... akár aktív, akár passzív szerepben. Holott még azt sem tudom én melyik oldalt választanám szívesebben. Tényleg ilyen nehéz vagy csak én vagyok szerencsétlen?
24/f
Hát fiúk, nem vagytok egyszerű helyzetben. A mai meleg társadalom eléggé a "vadul egymásnak esünk" dolog híve, kezd kiveszni az érzékiség, ezt magamon is észre vettem. Javaslom, feltéve ha bejön, hogy egy idősebb, akár 45 körüli férfivel kezdjetek. Tapasztalt, türelmes népség és ők igazán betudnak vezetni a szexbe. Na és persze remélhetőleg ennek hála ti sem a planet romeo 80%a lesztek aki csak ki-be huzagatni tudja.
25/f
mit vársz el? te is pasi vagy, ha áll a farkad, akkor elveszíted a fejed. így van ez a többi pasival is, ott csak mellékes a szexuális beállítottság.
Legyen hetero vagy homo, ha a pasinak azt a madzagot elhúzod az orra előtt, hogy most szex lesz valamilyen formában, akkor az a pasi elveszíti a fejét egészen addig amíg ki nem elégül
#2 Hát, nem tudom, az, hogy lassú lennék? Én nem hiszem, bár meglehet, hogy igazad van. Természetesen én sem azt szeretném, hogy 1 hónapig csak üljünk és nézzük egymást, majd ismét egy hónap múlva már talán egymáshoz is érhetünk, de azért még kezdőként nem szeretném azt sem, hogy 10 perc után seggbe... :)
#5 persze sok esetben van ez a feláll a farka és nincs eszénél dolog, de azért vannak kivételek (elvégre mégsem nyulak vagyunk, hogy állandóan csináljuk), és én pont egy ilyen kivételben reménykedem/reménykednék.
De amúgy köszönöm szépen a válaszokat :)
Nyugi kérdező! Vannak még akik tudnak uralkodni az ösztöneiken. Ugyan kevés van belőlük, de kitartással és sok kereséssel hátha megtalálod.
Én is az a nyugodtabb típus lennék. Szóval vannak belőlünk is, csak kevesebb.
"és én pont egy ilyen kivételben reménykedem/reménykednék"
Kivételek mindig vannak, addig amíg ők sem veszítik el a fejüket.
Te is lehetsz hidegfejű, de van az a pont, amikor csak egyszerűen dugni akarsz, "tölts, meríts, nem számít"
Nekem nincs bajom a homoszexualitással, sőt, támogatom, hogy mindenki a saját vágyát elégítse ki, de attól még hogy más a beállítottsága, a férfi férfi marad, főleg 20-on évesen, és ott bizony az érzelmek mindig a testiség után jönnek. Max két menet között elérzékenyültök egészen addig amíg fel nem áll megint.
#8: Tévedsz. Vannak még 20 évesen szűzek. Nem egy ember írt már ki ide fiúként ilyen kérdést. Én 25 vagyok és az vagyok. Miért?
Szerinted nem gondoltam rá, hogy milyen jó lenne egy éjszakára valakit keresni és végre kielégíteni magam? :D
DE, minden hónapban gondolok rá. Biztos akadna jelentkező, mert nem kell szemetes zsákot a fejemre és testemre húzni.
De nem fogom feladni az elveimet egy rideg dugásért. Nekem az értékrendemhez ez nem tartozik hozzá. Van önuralmam és ennek a leküzdése óriási erőt ad. Többet ad, mint egy egy éjszakás kaland.
És ha nem akad egy értelmes jelentkező, akkor így jártam. Az én döntésem, én életem és kész. Csak el kellene fogadni azt is, hogy vannak még fiúk, akik nem állati ösztön módjára gondolkoznak és dugnak. Hanem érzelmesebbek, vagy még a mások között is másak és ennek alapján viselkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!