Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok nektek mennyire tetszet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nektek mennyire tetszett a "Call me by your name" és a "Love Simon" film? (már aki látta)

Figyelt kérdés
Szerelmes lettem Timothée Chalametbe <3 :D. Ha tudtok hasonló meleg témájú és klassz filmeket (amik nem nagyon depisek) akkor írjatok nyugodtan ;)!!
2018. júl. 14. 00:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a Love Simon c. filmet láttam. Az üzenete nagyon jó, de sz.tem túl idealizáltan adja elő az eseményeket. Egy elfogadóbb társadalomban biztos, hogy így működne, ahogy a filmben.
2018. júl. 14. 01:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a call me by your name-t nagyon vontatottnak és unalmasnak találtam, de tudom hogy sok embernek tetszett.

Filmek:

The 10 year plan

Love or whatever

Love is a four letter word (ez fent van youtuben felirattal)

eCupid

Is it just me

The Birdcage

Violet Tendencies

Ezek mind "nem depis", hanem inkább vicces, vidám meleg filmek. A melegiflmeliratok . hu weboldalon a legtöbb fent is van.

2018. júl. 14. 07:30
 3/7 A kérdező kommentje:

#1: teljesen igazad van, egyetértek :)

#2:Tényleg nem egy cselekménydús film :D Köszi a filmeket!!! :)

2018. júl. 14. 09:05
 4/7 Buran ***** válasza:
81%

Engem a Love, Simon nem nagyon nyűgözött le. Nem a sztori hibája, de egyfelől ki nem állhatom, amikor egész film alatt szponzorált tartalmak jönnek szembe. Maga az alapüzenet tetszett, de szerintem túlságosan hollywoodi tinifilm lett. A színészek nem nyújtottak benne maradandót, s kivitelezés elég lapos lett, a sztori kicsit vontatott. Arról nem is beszélve, hogy mindenféle sztereotípiával operál. Olyan vasárnap délutáni film. Többet ki lehetett volna hozni belőle. Viszont a CMBYN-el szemben nagy előnye, hogy könnyebben emészthető, szélesebb rétegek tudják élvezni. Nem bántam meg a mozijegy árát, de nem ez lesz életem filmje. (A könyvet amin alapul nem olvastam, egyszer talán a listára kerül)

A Call me by your name nagyon tetszett. Igazi, klasszikus művészfilm. Persze emiatt lehet utálni is, egyénfüggő. Lassú, andalgós, fülledt stílusa van, gyakorlatilag a film egyik tételmondata, amikor Elio azt mondja, hogy itt nem lehet mást csinálni, mint várni a nyár végét. A zenei betétek nagyszerűek, a klasszikusok tökéletesen illenek az ódon villához, a közeghez, a korabeli számok is el vannak találva, Sufjan Stevens dalai pedig zseniálisak lettek. A kameravezetés csodás, imádom, amikor a kép meg-meg pihen egy-egy növényen, épületen, ahogy lassan siklik a templomtoronyról. Guadagninon látszik, hogy ismeri az Észak-Olasz vidéket, szinte ott éreztem magam Crema mellett Lombardiában. Olvastam a könyvet is (a film hatására). Nagyon ügyesen lett átültetve, nem mindenhol követik egymást, gyakorlatilag két, elkülöníthető élmény. James Ivory igazán megérdemelte a munkájáért az Oscart.

Ami nagyon nem tetszett benne, az Armie Hammer volt. Kellemetlenül állt neki az intellektuális doktorandusz szerepe, látszott rajta, hogy nem igazán tud mit kezdeni a meleg jelenetekkel, amikor pedig azt részletezi, hogy miként került a "albicocca" szó a latinból kiindulva az arabon át az olasz nyelvbe... azt még nézni is szenvedés volt. Timothée Chalamet zseniális játéka viszont tökéletesen ellensúlyozta ezt, gyakorlatilag elhittem róla, hogy tényleg szerelmes.

2018. júl. 14. 17:13
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

A Call me by your name fantasztikus film. Imádtam. Bőgtem a végén.

A Love, Simon is tetszett, ez inkább tini film, de ettől függetlenül jó volt.

2018. júl. 14. 17:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A Love Simon szerintem is olyan tinifilmes világ, könnyed kikapcsolódásnak teljesen jó volt. :)

A Call me by your name filmet pedig imádtam... Moziban néztem, ezért nem olyan látványosan, de azért egy kicsit meghasadt a szívem. :) Pár napig még az eszemben volt, és nálam ez sokat számít, a jó filmekkel/sorozatokkal mindig így járok. Gyönyörű film.

2018. júl. 15. 03:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

SPOILER

Csak a Love Simont láttam, aminek az első kétharmadával meg voltam elégedve, de az utolsó harmadát úgy elrontották, mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Kissé logikátlan, túldíszített és irracionális(és ez a legnagyobb hibája). Az üzenete és maga Simon jó lett, egyébként egy túlértékelt közepes valami. Meg valamennyire a transzokat is célba vette.

És miért irracionális? Mert ami történt az utolsó 20 percben, ilyen valóságban NEM TÖRTÉNIK! Aki megfenyegetett és bealáztatott mindenki előtt az nem fog csak úgy eléd állni és segíteni összejönni életed szerelmével! Ilyen a High School Musicalban volt. Simon apja ritka irritáló volt, egyszerűen olyan természetellenes volt. Meg ha megtalálod életed párját, akkor nem fog mindenki téged ünnepelni tűzijátékkal és ujjongással, mintha a Földet mentetted volna meg. De természetesen kellett egy Grindr reklám...

Szerencse, hogy több mint a fele azért nem volt vészes. Többet ki lehetett volna hozni, pláne hogy egy tinifilmről van szó

2019. márc. 17. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!