Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez másnál is így van társkeresőn?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez másnál is így van társkeresőn?

Figyelt kérdés

Rám ír egy aránylag helyes srác hogy "mit keresel". Válaszolok.

Ezután küld magáról képet, majd én is küldök neki. Ezután eltelik pár perc és írja hogy menjek el hozzá és dugjam meg.

Ennyire mindenki a szexre megy, kb 10-20 perc ismerkedés után? Ha meg írom neki ezután, hogy "nekem ez túl gyors", akkor meg kb nem is ír többször vissza.

(Aránylag helyes, enyhén izmos, budapesti, jó mérettel rendelkező 21 éves aktív vagyok.)

2018. júl. 10. 00:34
 1/6 anonim válasza:
100%
semmi gond ezekkel az emberekkel egyszerűen nem kell foglalkozni...legyél felszabadult
2018. júl. 10. 03:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért, de ha az intim méretedet legalább olyan fontos információnak gondolod, mint a korodat akkor nem tudom mit csodálkozol, hogy azonnali szexet akarnak tőled. Neked kéne fejben rendberakni a dolgokat, ha nem gyors szexet akarsz akkor ne a nemi szerved told a másik képébe még ha csak adat formájában is.
2018. júl. 10. 09:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Planetromeo vagy Hotbull?

Mert ezeken ne várj mást...

2018. júl. 10. 10:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Most ha megkérdezik a méretem, akkor válaszolok.

De már nagyon unalmas, hogy mindenki szexre hajt, aki nem az meg csúnya...

2018. júl. 10. 11:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom ne a farokméretedről beszélgess emberekkel, nem kell ám minden kérdésre válaszolni, vagy lehet az a válasz, hogy figyi ez nekem túl gyors, ha már ott tartunk majd megtudod. És akkor elfogadható is lenne, hogy arra panaszkodsz mindenki szexet akar. Mert ebből a kérdésből és a válaszodból nekem kb annyi jön le, hogy te baromira szexet akarsz csak.
2018. júl. 10. 12:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Mivel felreertheto a nevem mindegyik rogton a szamba akarja tenni

De volt olyan akinek vegul hagytam is h betuszkolja

2018. júl. 10. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!