Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült már valakinek online társkeresőn párt találnia?
Tartós párkapcsolatra gondolok. Kalandot nyilván bárki öt perc alatt...
22 éves pesti srácként azt gondoltam könnyű dolgom lesz, hiszen rengeteg fővárosi fiatal regisztrál meleg társkeresőkre, de tévedtem. Nekem semmi bajom azzal hogy valaki szexet keres,ha erre vágyik akkor hajrá. Viszont kapcsolatot olyan kevesen keresnek hogy inkább szexpartnerkereső benyomását kelti az egész.
Kezdem úgy érezni ezeknek semmi értelme.
Ha találok rendesnek tűnő embereket akkor is azt tapasztalom nem tudnak vagy nem akarnak kommunikálni, a poén az hogy annak ellenére hogy ők kezdeményeznek. Mindig igyekszem úgy válaszolni egy üzenetre hogy a gördülékenyebb kommunikáció érdekében legyen benne egy kérdés vagy nyíljon egy új topik amihez tud kapcsolódni, de ez fordítva ritkán történik meg.
Nekem kell erőlködnöm hogy életben maradjon párbeszéd. Feleslegesen hiszen így is elhal az egész.
Van aki állítása szerint nagyon elfoglalt, annyira hogy egész nap az oldalon lóg de elfelejt válaszolni. Volt aki megkérdezte hogy egyetemista vagyok-e? Mondtam hogy nem, elmeséltem mit dolgozom, a terveim. Nem jött több válasz. Egyetemet kell végeznem egy párkapcsolathoz?
Akivel minden jól megy az meg tuti törli magát.
Unalmas.
Legjobb az lenne ha előben tudnék ismerkedni, de egy melegbár/kocsma akármi helyen én nem találnám fel magam a sok ember közt. Mellesleg attól tartok pont az a szűkebb de "hangos" réteg jár oda akikkel nem akarok ismerkedni.
Baráti körömben meg csak heterok vannak, idegenekről más helyen meg nem tudom eldönteni meleg vagy sem. Mármint van akin látszik hogy ő "más" de az nem az esetem. Meg vagyok lőve.
Bocs a rinyáért a srácok de már kellett.
Amit leírtál, az pont olyan volt, mintha csak én írtam volna, ugyanezeket tapasztalom. Ezért nem is szoktam már ismerkedni igazából. Nem látom értelmét. Unom is, századjára lefutni ezeket a köröket. Én is mindig próbáltam kérdezni, hogy fent maradjon a beszélgetés, de a 2-3 szavas válaszokat hamar meg tudom elégelni.
Ja és a kérdésedre válaszolva, régen igen, online találtam párt. 19-20 évesen, de 1-1 évig tartott.
26/f
Azért azt nem mondom hogy örülök neki hogy nem vagyok ezzel egyedül. :D
Azóta nem is volt kapcsolatod?
Hasonló tapasztalataim vannak nekem is sajnos, ezért én is már-már lemondok róla hogy lehetséges-e normális srácot találni..
28/F
2-3 éve vagyok fent és semmi. kezdem az érezni h beleuntam.
27f
Nem tudok mit hozzáfűzni, tökéletes kórképe a mai meleg társadalomnak az, amit leírtál. Én is ugyan ezt tapasztalom.
Sajnos nem sikerült még senkivel sem összejönnöm, pedig évek óta koptatom a rómeót és társait..
23/F/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!