Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sikerült már valakinek online...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült már valakinek online társkeresőn párt találnia?

Figyelt kérdés

Tartós párkapcsolatra gondolok. Kalandot nyilván bárki öt perc alatt...

22 éves pesti srácként azt gondoltam könnyű dolgom lesz, hiszen rengeteg fővárosi fiatal regisztrál meleg társkeresőkre, de tévedtem. Nekem semmi bajom azzal hogy valaki szexet keres,ha erre vágyik akkor hajrá. Viszont kapcsolatot olyan kevesen keresnek hogy inkább szexpartnerkereső benyomását kelti az egész.

Kezdem úgy érezni ezeknek semmi értelme.

Ha találok rendesnek tűnő embereket akkor is azt tapasztalom nem tudnak vagy nem akarnak kommunikálni, a poén az hogy annak ellenére hogy ők kezdeményeznek. Mindig igyekszem úgy válaszolni egy üzenetre hogy a gördülékenyebb kommunikáció érdekében legyen benne egy kérdés vagy nyíljon egy új topik amihez tud kapcsolódni, de ez fordítva ritkán történik meg.

Nekem kell erőlködnöm hogy életben maradjon párbeszéd. Feleslegesen hiszen így is elhal az egész.

Van aki állítása szerint nagyon elfoglalt, annyira hogy egész nap az oldalon lóg de elfelejt válaszolni. Volt aki megkérdezte hogy egyetemista vagyok-e? Mondtam hogy nem, elmeséltem mit dolgozom, a terveim. Nem jött több válasz. Egyetemet kell végeznem egy párkapcsolathoz?

Akivel minden jól megy az meg tuti törli magát.

Unalmas.

Legjobb az lenne ha előben tudnék ismerkedni, de egy melegbár/kocsma akármi helyen én nem találnám fel magam a sok ember közt. Mellesleg attól tartok pont az a szűkebb de "hangos" réteg jár oda akikkel nem akarok ismerkedni.

Baráti körömben meg csak heterok vannak, idegenekről más helyen meg nem tudom eldönteni meleg vagy sem. Mármint van akin látszik hogy ő "más" de az nem az esetem. Meg vagyok lőve.

Bocs a rinyáért a srácok de már kellett.

2018. jún. 30. 10:17
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Sokáig próbálkoztam társkeresőn de feladtam, a legutolsó személy elhitette velem hogy ő is tartós kapcsolatot keres, találkoztunk párszor, mire kezdtem beleszeretni egyszer csak eltűnt….kiderült egyszerre több kapcsolata is volt mellettem és csak kihasznált. Ez egy hónapja volt és még mindig romokban vagyok…sajnos vakon belemegyek az ilyen kapcsolatokba annyira magányos vagyok, úgy érzem lassan beleőrülök ebbe. 20/f
2018. júl. 2. 21:58
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sikerült, pedig nem is akartam társat eredetileg.

Nem partnert kerestem, hanem csak színházba, hangversenyre és kiállításokra velem együtt járó kulturális barátot. A Planteromeo oldalra regisztráltam, és beadtam az összes keresési paramétert, és kidobott egyedül engem, mint megfelelőt. Aztán kissé tágítottam a keresést, majd lett már négy jelölt.

Nem részletezem, de egy hónapig voltam fenn, és a legszörnyűbb őrültek (mindenféle) jelentkeztek. Már éppen törölni készültem a profilomat, amikor valaki írt. Váltottunk pár üzenetet, majd skype-on folytattuk. Utána telefonon. Két nap múlva találkoztunk, sétáltunk és egy teázóban folytattuk. Utána minden nap hosszasan telefonáltunk, majd egymás karjaiban kötöttünk ki, és egymásba szerettünk. Másfél éve vagyunk együtt.

2018. júl. 5. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!