Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nyitott kapcsolatban vagyunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitott kapcsolatban vagyunk a barátnőmmel. Viszont elmondtam neki hogy egy fiú is volt és teljesen kiakadt. Ő is rendszeresen szexel férfiakkal, azzal nem lett volna baja ha nővel dugok, de a fiúra kiakadt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
külföldön van, még nem mentem ki utána, de tervben van.
2018. júl. 9. 17:31
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
82%
Elismerem, elég hülye helyzet, de azért ne használd ki szegény srácot, döntsd el, hogy mit szeretnél, és mondd meg neki. Mivel elég fiatal, biztos vagyok benne, hogy ha nem vagy vele már az elején őszinte, és kiderül, hogy ő csak másodhegedűs, ráadásul azt fontolgatod, hogy tartaléknak akarod meghagyni a barátnőd mellett, egy életre megnyomoríthatod lelkileg és bizalmatlanná teheted az emberekkel szemben. Légy férfi, és dönts!
2018. júl. 10. 06:44
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Ugye privátban leírtam neked, hogy nekem is volt egy hasonló történetem.

Ennek fényében én azt mondom, a helyedben találkoznék még a sráccal, és próbálnám “szokni” a helyzetet.

Természetesen nem újabb szexre gondolok, csak hogy emberileg működik-e egyáltalán.

Nyílván én sem mondom, hogy áltasdd a srácot, vagy játsz az érzéseivel. Ha jól emlékszem, ő most tudja, hogy külföldre készülsz, innentől feltételezem, hogy számít rá, hogy vége lehet.

Így annyira mégsem csapnád be, ha együtt lennétek még egy keveset.

De ezt az egészet neked kell tudni, én csak a saját történetem fényében mondom. Aminek a végét nem írtam le, ha gondolod pár mondatban megírom.

2018. júl. 10. 07:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!