Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott kapcsolatban vagyunk a barátnőmmel. Viszont elmondtam neki hogy egy fiú is volt és teljesen kiakadt. Ő is rendszeresen szexel férfiakkal, azzal nem lett volna baja ha nővel dugok, de a fiúra kiakadt. Mit tegyek?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
Gondolom, ezt a kérdést is te tetted fel.
Az, hogy mennyire volt nőies, feminim a fiú az lényegtelen, ugyanis attól ő még mindig FIÚ. Ha mind a két nem képviselőjével képes vagy szexelni akkor biszexuális vagy. Az is lényegtelen, hogy egy férfiasabb jegyekkel megáldott pasival nem lennél képes szexelni, ugyanis ahhoz, hogy valaki biszexuális legyen, nem kell, hogy az összes pasihoz vonzódjon szexuálisan. (Gondolom ugyanúgy a nők közül is biztos találnál olyat akivel nem tudnál szexelni) Elég ha már csak egy olyan van akivel képes lenne szexelni, akkor ő már nem igazán lehet hetero. Az meg, hogy az a fiú éppenséggel feminim, kisfiús jegyekkel van megáldva az nem változtat a helyzeten. Egy férfi nem feltétlenül csak férfias külsejű és megjelenésű lehet, lehetnek kisfiúsabbak, feminimebbek, de attól még mindig ugyanabba a nembe tartoznak mint te. Vagyis, hogy ha a fiúk közül csak az ilyen típusúakhoz vonzódsz akkor is biszexuális vagy, csak az ellenkező nem iránt nagyobb az érdeklődéset.
Ezzel egyébként semmi gond nincs... Nem leszel ettől se értékesebb, se kevésbé értékesebb mint egy hetero (vagy egy meleg) ember. Attól még továbbra is ugyanaz az ember maradsz mint aki eddig voltál..
De gondolom hiába írtam le ezeket a sorokat, úgyis bebeszéled majd magadnak, hogy márpedig te full hetero vagy.
Meg kellene értened először is, hogy nincs olyan, hogy kipróbálni.
Nekem még melegként is baromi fura volt először sráccal lenni.
Én pont nem vagyok az, aki minden apróságra meleget/biszexet kiált de ez már mindenhogyan, biszex.
Csak eddig nem fedezted fel magadban, most meg elnyomnád.
Nézd, ha élvezted és megismételnéd, akkor ez egyszerűen benned van, és mindig is benned volt, nem most lettél ilyen, csak eddig nem tűnt fel.
Nem a fogalmakon akarok vitatkozni, de amíg magaddal sem vagy őszinte addig nem tudsz egy ilyen helyzetet kezelni.
Mert nagyon valószínű, hogy nem ez volt az utolsó, hiába esik jól most ezt gondolni.
És hiába hiszed azt, hogy csak piszkálni akarunk (én legalábbis tuti nem), de én melegként pontosan tudom milyen az identitásomon vívódni, meg hazudni magamnak, éveken át.
És rajtad pontosan ezt látom.
Mondanám, hogy megértem a barátnőd, valahol igen, de közben mégsem, szerintem ciki ez a viselkedés főleg ha nyitott kapcsolatban vagytok. Fogadjon már el olyannak amilyen vagy, vagy szólt volna az elején, hogy ez tuti nem fér bele, de most már ne hisztizzen.
Amikor a jövőd miatt aggódsz én egy jó adag önbecsapást és önáltatást látok. Nem tudom mit takar ez a “jövő ami már annyira be lett tervezve”, de nekem nem úgy tűnik, hogy te tényleg ezt akarod, csak baromira félsz nem a kényelmes utat választani.
Egyáltalán nem egyszerű most a helyzeted, de főleg úgy nem, ha még őszinte sem vagy magaddal.
Azt gondolom, hogy csinálhatsz úgy mintha ez az egész most nem lenne, meg visszatérhetsz a barátnődhöz, de mindenképp komoly kétségeim vannak, hogy mennyi idő múlva borulna ki a bili.
1-2 év?
Aztán rájöttök nem vagytok boldogok.
Nem a srác miatt, de biztos jó a ti kapcsolatotok?
Te tuti őt akarod?
Nem irigyellek.
Én nem amiatt aggódom elsősorban, hogy biszex vagy, hanem hogy valójában nem illesz össze a csajjal, csak eddig semmi nem volt ami ebből ki tudott volna billenteni, vagy felhívni rá a figyelmed.
Azt gondolom, hogy nem igazán van jó választás a helyzetedben.
Szerintem a barátnőd teljesen feleslegesen aláz meg a véleményével és a kiakadásával ha egyszer nyitott kapcsolatban éltek.
Nem tudom, hogy eddig tisztelt-e igazán, de hogy ezek után fog-e, az meg főleg kérdéses.
És akkor még csak nem is jogosan, jogodban áll a saját identitásodhoz, amibe ha ez is beletartozik, akkor beletartozik, nincs ebben semmi rossz vagy szégyellni való.
Azt sem mondom, hogy hagyd ott, és válaszd a srácot, mert utána meg azon kattognál, milyen életet szalasztottál el.
Bár szerintem gáz ez a mentalitás, de meg tudom érteni, hogy teljesen másra készültél.
És egyáltalán nem biztos, hogy itt bármi is alakulna.
De közben meg együtt maradni egy csajjal, akivel szerintem nem is igazán illetek össze...
Ezt persze nem tudom, csak ez a benyomásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!