Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi az, amivel életben tartjáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaiety kérdése:

Mi az, amivel életben tartjátok magatokban a reményt?

Figyelt kérdés

32 éves meleg férfi vagyok. 19 évesen vállaltam fel a melegségem Ön magam és a családom előtt is. Ezzel probléma nem volt, hisz mindenki pozitívan fogadta a tényt és próbáltak Nekem segíteni. 19 évesen még azt gondoltam, hogy egyszerű lesz egy tartós kapcsolatot kialakítani, viszont ahogy telt-múlt az idő rá kellett jönnöm arra, hogy ez nem így van: kaptam a pofonokat, sok-sok értéktelen-kamus emberrel hozott össze az élet. Voltak hosszabb kapcsolataim, de mindig csak Én adtam és adtam (kb. a szívem és a lelkem "odatettem az asztalra"), viszont fele annyit nem kaptam vissza sem érzelmileg, sem egyéb szempontból az egészből. 13 év elteltével (mióta felvállaltam magam) mindig tartottam/tartom magamban a lelket, hogy "Hátha", "Reméljük eljön egyszer majd egy ember, aki egyenes, tisztelettudó, nem fél kimutatni az érzéseit..", de néha már nem egyszerű mindehhez az egészhez pozitívan hozzáállni. Legbelül hiszem, hogy egy társ egyszer majd Rám talál, akivel működhet a lelki-emberi-testi összhang közöttünk. Akivel tisztelhetjük egymást és a biztonság tudat mellett egy közös jövőt tervezhetünk majd.

Nemrég regisztráltam újra a romeo-ra (2 év után) és valami borzalom. Évekkel ezelőtt is nagyon sok "páva", "ki ha Én nem" ember volt jelen az oldalon, de most?

Nemhogy párt találni, de még barátkozni sem lehet senkivel sem...

Ma Magyarországon a meleg ismerkedési kultúra a béka segge alatt van, nincs lehetőség olyan fórumot (online, személyes) találni, ahol értelmes emberekkel lehetne ismerkedni..

Gondolkoztam már azon is, hogy esetleg Nyugat-Európában folytassam az életem, hátha ott egyszerűbb lehet..

2018. júl. 8. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Barátom ! Pont Te ne add fel kérlek a reményt! Ha lehet ismeretlenul ezt kérni,ne add fel.Nézd,aki ilyen értelmesen leírja az érzéseit, tapasztalatait, és elképzeléseit, azt az élet megjutalmazza,hidd el ! A netes társkeresés zsákbamacska, nem is kicsit. Sok a hazug,pénzéhes, aberrált ember és még nem is soroltam fel mindet... Elenyésző a normális emberek, férfiak jelenléte, ők is inkább szemlélődő szinten vannak.

Tudod,nekem a Rómeóról sikerult két volt páromat is megismernem. Az első is fiatal volt, de komoly gondolkodású, legalábbis ezt játszotta és nem is ugyetlenul két hónapig, mégis megbukott a kapcsolat. Az utolsó párom,akit a legjobban szerettem, október végén akkora pofont adott,hogy pár hete tértem magamhoz.Pedig három évet éltem vele nagyon szépen, mégis jött egy másik és huss... Nem garancia ma már semmi ígéret, semmi szép szó. Az élet dönti el, mi és hogyan lesz, mert mi kevesek vagyunk.

A meleg kultúra, vagy inkább kulturálatlanság pedig mindenhol megnyilvánul....kilók, centik, izmok, pénztárca...és minél több skalp....ebből áll.

Szóval ne add fel, tudod, hátha éppen olvassa a kérdésedet az, aki úgy gondolkodik,mint Te és ír Neked.És elindulhat valami, valami szép, ami megmelengeti a szívedet !

Őszintén kívánom így legyen, és kívánom ezt egyben magamnak is, mert ugyanebben a cipőben járok,mint Te, én sem adtam és nem adom fel, tudom,jönni fog....sőt útban van már...Ahogy Feléd is !

Ne menj kulföldre, megint egy értékes emberrel kevesebb lenne ebben a szerencsétlen országban....!

2018. júl. 8. 18:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztató és kedves szavakat.
2018. júl. 8. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon leirtad mindazt, amit én is, és legalább rajtam kívül több ezren, több tízezren érzünk. 26 éves vagyok, és volt 2 komolyabb kapcsolatom, az egyik "csak" 1 évig tartott (bár már köztünk az is soknak számít) a másik pedig 4 év. És nagyon összetörtek engem, a mindig vidám, pörgős, mindenkire mosolygós, és mindenkinek 1-1 jó szót mondó énemet kiölték belőlem. Persze ehhez még csapódik az a sok idióta akikkel tele a rómeó. Egyetlen mondat létezik erre a jelenségre, amiben te is vagy, és én is, magamnak is mindig ezt mondogatom (egy félmosoly kíséretében) hogy a remény hal meg utoljára. Az biztos, hogy én már soha nem kezdeményezek beszélgetést. Ha valaki ír, és normálisan ír, azon meg szoktam lepődni és visszaírok, de ez igen ritka. Sosincs kedvem ismerkedni mert borzasztó 101-edjére is elkezdeni válaszolni a kedvenc hobby és mit csinálsz szabadidődben kérdésekre :P de egy jó kezdő üzenet néha csodákra képes.

Visszatérve hozzád, én nem szeretném ha elmennél, másik országba, mert bár ismeretlen vagy, de értékes ember. És ebből kevés van nálunk. Vonzónak tűnik a Nyugat de biztos vagyok benne, ahogy a Bermuda együttes dalában is hangzik : Mindenhol ugyanaz a szél fúj..

Kitartást neked! Nekünk!

2018. júl. 8. 19:00
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az üzeneted 2. válaszoló, jól esnek a szavaid.

Elgondolkodtató és nagyon igaz az, hogy az emberből "vesznek el" nem keveset ezek a tapasztalások és átverések... Az ismerkedésbe vetett hit csorbul valamilyen szinten, azonban valóban a remény hal meg utoljára :)

2018. júl. 8. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a valóságban!

Amikor túl vagy ezeken a dolgokon azt hitted,hogy hű de jó lesz.

És jön a felismerés,hogy milyen ez a világ.

-Senkinek nem elég jó senki.

-Ha valaki tetszik,annak te nem,vagy fordítva.

-Ha tetszik valaki,attól még nagyon messze van,hogy mennyi a közös bennetek.

-Ha közös bennetek bármi is,még nem biztos,hogy ugyanazok a céljaitok.

-Ha találsz valakit,idővel vagy megunjátok egymást,vagy "nem élte még ki magát" szindróma van.

A tanulság,a legtöbb meleg idős korára egyedül marad.Legalábbis,akiket ismerek ilyen 50 feletti,azoknak jelentős része egyedül van.

Másik részük meg ugyanúgy kényszerből él együtt,vagy érdekből.

A világ ilyen.

Egy ismerősöm ezt mondta,aki mai napig egyedül él,és már ezen nem kíván változtatni 30-as évei óta.

"Csak magadra számíthatsz"

2018. júl. 9. 03:09
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves 3. vàlaszoló. Régen megérkeztem màr a valósàgba:) Nem kellett sok, hogy ràjőjjek arra, hogyan is mennek a dolgok a melegek vilàgàban.

Teljesen igaz, amit ìrtàl, hisz sok mindennek kell passzolnia a két fél között.

Sokan vannak egyedül manapsàg (akàr meleg, akàr heteró), viszont Én még mindig hiszek abban, hogy lesz valaki, aki pont ugyanazt gondolja és érzi, mint Én.

Egy negyves éveiben jàró meleg pasival beszélgettem jó pàr hete, aki azt mondta, hogy sok értelmes meleg pasi màr külföldön van- igaza lehet. Kint sincs kolbàszból a kerìtés, de ha màr 0,0001%-al több lehetőség van ismerkedni màr az is több, mint a semmi :)

2018. júl. 9. 07:21
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
Ha ennyire önzetlen vagy, ahogy leírod, miért írod az Én-t és társait következetesen nagybetűvel?
2018. júl. 11. 18:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Kedves 4. vàlaszoló: Magyar Helyesìràs Szabàlyai...
2018. júl. 13. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!