Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha a környezetetekben, (család...

Ha a környezetetekben, (család, baráti kör, munkahely, stb. ) van túlsúlyos, és azt veszitek észre, hogy fogyott, szóváteszitek ezt neki, vagy magatokban tartjátok?

Figyelt kérdés
2015. szept. 26. 13:39
 1/8 anonim ***** válasza:
37%

ha túlsúlyos akkor azt szóvá teszem mindenképp.

a fogyásnál azt szoktam nézni,hogy miből fogyott.

ha látszik hogy megzuhanás történt csak,vagyis formavesztő izomból fogyás akkor is szólok,hogy el van ba/szva.

ha rendesen zsírból fogyott és javult a forma,ahhoz nem fűzök kommentárt mert alap,hogy az ember odafigyel az egészségére és igényes önmagára.

2015. szept. 26. 14:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem szólok...mondjuk sose voltam ez a "Jaj de jó lett a hajad", "jaj de jó a körmöd", "Jaj csak nem fogytál?" típus...Meg különben is mindenkinek a magánügye, hogy mennyit nyom a mérlegen.

És ha mondjuk szólsz neki, hogy fogyott és mondjuk kiderül azért van ez, mert gyászol, depressziós...stb, akkor utána mit mondasz?

2015. szept. 26. 14:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 kilót fogytam a nyáron és már alig van rajtam felesleg , sokan mondták hogy jól nézek ki, csinos vagyok stb. és nagyon jól esett :) ha valaki lefogy akkor nagyon fontos egy kis önbizalomtuning.
2015. szept. 26. 15:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem, mert sosem tudni, mi lehetett a háttérben, lehet, hogy eddig beteg volt, most kezelik vagy pont fordítva stb. Meg ugye az ilyen megjegyzés úgy is értelmezhető lenne, hogy eddig nagyon kövér volt.
2015. szept. 26. 16:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ha barátom, rokonom, közel áll hozzám, akkor megszoktam jegyezni, de inkább úgy, hogy: "de jól nézel ki.." Emlékszem mikor én elkezdtem fogyni milyen rosszul éreztem magam, mert senki nem dicsért meg szinte.
2015. szept. 26. 18:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Alapból nem szólok, de ha látványosan lefogyott, ragyogó, csinos, egészséges, akkor bizonyára megmondom neki, hogy remekül néz ki :)

Némi fogyás miatt azért sem, amit mások írtak, lehet, hogy beteg volt...

Engem a fordítottja ért. Egy ismerősöm sokat fogyott, mert rákos volt. Én lassan és egészségesen fogytam 20 kilót, más dícsért, ő megkérdezte, beteg vagyok-e... :D Mondjuk engem nem zavar, szegény bizonyára magából indult ki, de azért ilyet sem kéne mondani, ha amúgy az emberen nem látszik semmi különös...

2015. szept. 26. 18:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

eddig 40 kilót fogytam 165 centis nőként, még egy tizes hátra van. Eleinte nem látszódott nyilván, majd slampos voltam (ki bír annyi ruhát venni..), aztán mikor az első 20 kg után lecseréltem a ruhatáram, jöttek a bókok, de engem rosszul érintett, mert tudtam, hogy a felénél sem vagyok még. újabb 20 kilóval, és egy hasplasztikával (nameg másfél évvel) később már mindenkiben normalizálódott a kép rólam, így a mostanság leadott havi 1 kilómat senki nem detektálja, és ez így van jól. Remélem elfelejtik azt a nőt, akinek megismertek, és így tartanak számon, mint amilyen most vagyok.

Azok az ismerősem, akik abszolút nem találkoztak velem az elmúlt 2 évben, szimplán elmennek mellettem az utcán. De ez nyilván kirívó, 40 kg fogyás sokkolja az ismerősöket, ha közben nem láttak. Olyankor inkább csak őszintén hűledeznek, hogy mennyivel másabb lettem.

2015. okt. 2. 17:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a másik oldalon vagyok, 25 kiló fogyással nagyon jól esett, mikor mindenki észrevette a változást és szóvátették. Ha valakinek szóvá tenném, aztán tőle megtudnám hogy betegség miatt fogyott, akkor megmondanám neki hogy nagyon sajnálom, vagy ha olyan, megkérdezném hogy tudok-e bármiben segíteni.
2015. okt. 5. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!