Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viselnétek ha a gyereketek meleg lenne?
Én csak azt tudom mondani, hogy az én szüleim hogy reagáltak. :)
Anyukám sírt, mert úgy érezte, pontosan akkor nem ölelt meg, mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá.-Ez nem volt igaz. :) Tudtán kívül ott volt velem végig a legnehezebb időszakban.
Apámat olyan szinten nem érdekelte a dolog, hogy azt hittem, berosálok. :D
'A fiamnak a boldogsága az elsődleges szempont és nem a társadalmi normák. Ahogy mindig mondom: Vigyázz, fiam.'
Miután náluk járatosabb vagyok a témában, rengeteget kérdeztek az okoktól kezdve konkrétan a szexig, aminek nagyon örültem. :)
Mikor kiderült, akkor ugye volt barátom, és erről is beszéltem. És azt mondták, hogy továbbra is meg szeretnék ismerni.
Hallottam egyszer őket beszélgetni, és akkor is abszolút higgadtan, elfogadóan beszélgettek rólam, szóval nagyon jól reagálták le a helyzetet.
Ezért most eléggé irigyellek, pedig nagyjából nálam is rendben ment legalább az egyiküknél.
Hidd el, engem is heterónak akartak nevelni.
Kb nem érdekelne tulságosan.
Nem nagyon lehet mitkezdeni vele...ilyen lett ennyi.
A gyerekem tehát az marad.
Nem támogatom meg ilyenek,ahogy abban sem tudnám ha heteró lenne...(mégis hogyan kéne támogatni?)
Csak ne legyen olyan akiről üvölt(S. Kristóf),na akkor azért szarulérzném magam. Az gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!