Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit választanál inkább? (meleg kérdés)
Elsősorban fiatal, meleg srácokhoz szól a kérdés. Ha választanod kellene, melyiküket választanád párkapcsolatra? Aki:
1. Idősebb nálad pár évvel, és nem annyira jön be a külseje, viszont jól érzed magad vele, hasonló az ízlésetek, életfelfogásotok.
vagy:
2. Tetszik a külseje, viszont teljesen különbözőek vagytok, alig valamiben egyezik az ízlésetek, véleményetek.
Te melyikük mellett döntenél?
A 2 es típus, mert nem akarok kapcsolatot. Hogy nézne ki már a családunk, ismerőseink előtt hogy együtt élünk?
Nekem elég ha megszopat, felhuzza a nadrágját és mindenki éli a maga életét tovább.
Egyik sem...
Ez kb. olyan elméleti kérdés, minthogy ha egy szobába lennél Osama Bin Ladennel és Adolf Hitlerrel, lenne egy pisztolyod, egy golyóval a tárban, melyiket lőnéd le?
El lehet rajta filozofálni, de ha tényleg gondolkodsz, rájössz, hogy már halottak, úgyhogy lényegtelen.
Minek választana ezek közül a lesarkított karakterek közül az ember? Akkor már bőven van olyan ember a világon, akik bejönnek és belsőre is tetszenek. Nem kell, hogy valamelyik tulajdonság kárára menyen a párkapcsolat.
6#-osnak válasz: az, h két "karakter" közül kit választanál partnernek, azért nem hasonlítható ahhoz a szituációhoz, hogy kit lőnél le két -már eleve halott- ember közül. :-D
(Ha az lett volna a kérdés, hogy almát vagy körtét ennél, akkor azt írtad volna, hogy van más gyümölcs is a világon...?) Én csak arra az opcióra voltam kíváncsi, hogy ki melyiket választaná a két lehetséges partner közül. Ennyi... :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!