Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmiztatok már külföldivel? Milyen volt? :D
Igen, alkalmi kávéra hívott meg.
Milyen szavakat ki nem találnak egyesek: alkalmiztatok...
Igen, 2x is, és mindkét alkalommal meleg szaunában jöttünk össze. Az első egy fekete fiú volt Kanadából. Nálam jóval nagyobb (pedig én sem vagyok kis termetű) atletikus srác volt. Igazából ő kezdett nyomulni rám. Elfogadtam a közeledését, mert ki szerettem volna próbálni szexet egy fekete fiúval is. Aztán mikor félrevonultunk a kabinba, kiderült, hogy mindketten az aktív szerepet szeretnénk, így aztán csak kölcsönös orál lett belőle.
A másik egy ázsiai fiú volt, pont az előző ellentéte, alacsony és vézna srác. Beült mellém a szaunába. Szemezett velem. Lehúztam a törölközőm a farkamról. Viszonzásként ő is megmutatta. Odanyúltam és finoman húzkodtam a makkját. Szó nélkül hagyta. Erekciója lett mindkettőnknek. Mondtam, hogy folytassuk egy kabinban. Egyből belegyezett. Vele nem is kellett beszélni. Full passzív volt a srác, a kényeztető előjáték után magától tartotta a fenekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!