Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a barátaimnak hogyan beszéljem meg ezt velük?
én heteroszexuális vagyok. De nagyon sok meleg illetve lezbikus embert követek különböző plattformokon. Nekem bajom nincs velük, úgy vagyok vele hogy nem mi döntjük el kibe szeretünk bele és ha.valaki a saját neméhez vonzódik akkor tegye, ez van, másnak ehhez semmi köze.
Na és van 3 baránőm akik ezt megszólják és azt mondják fujj ezek betegek, nem normális emberek, betegen születnek stb. és ez engem nagyon zavar. Mit tegyek hogy máshogy lássák ezt az egészet?
Keress videókat, kutatásokat, amiket próbálj velük megnézetni, elolvastatni.
Esetleg "meleg szemmel" videóval.
Nemes és nagy a szíved, de nem mindenki vevő az ilyesmire (legalábbis amíg valaki számukra fontosról ki nem derül, hogy lmbtq).
Ha kicsit egyetértesz ezzel és hiszel benne, akkor az alábbit mondom. Minden megvan írva előre, lélekbe van kódolva, nem fizikai szinten történik, és ez tanító-tanuló folyamat mindenkinek. Tehát a melegeknek és az egész világnak is. (Spiritualitást tanultam.) Bár hitelesen ezt csak akkor tudod elmondani, ha valóban hiszel benne te is. Illetve az érem másik oldala, hogy az ilyen csőlátású emberekkel nem lehet mit kezdeni és csak fárasztod magadat.
Ám minden elismerésem a tiéd, amiért te ilyen példaértékű életet élsz. Sokkal több ilyenre lenne szükség. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!