Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit mondjak a barátaimnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak a barátaimnak hogyan beszéljem meg ezt velük?

Figyelt kérdés

én heteroszexuális vagyok. De nagyon sok meleg illetve lezbikus embert követek különböző plattformokon. Nekem bajom nincs velük, úgy vagyok vele hogy nem mi döntjük el kibe szeretünk bele és ha.valaki a saját neméhez vonzódik akkor tegye, ez van, másnak ehhez semmi köze.

Na és van 3 baránőm akik ezt megszólják és azt mondják fujj ezek betegek, nem normális emberek, betegen születnek stb. és ez engem nagyon zavar. Mit tegyek hogy máshogy lássák ezt az egészet?

2018. júl. 6. 18:09
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja meg néztem egy videót amibe egy fiú sminkelte magát. és mondtam hogy milyen szép. Mert tényleg az volt. és nagyon kiakadtak hogy ez mennyire gáz meg hogy minek vannak ilyen emberek meg hogy ne menjenek közösségbe. És ajj oké hogy hetero vagyok de engem bánt amit csinálnak
2018. júl. 6. 18:11
 2/8 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem te nem vagy heteró. Abszolút nem.
2018. júl. 6. 18:47
 3/8 A kérdező kommentje:
van barátom aki fiú és szeretem minden hogyan. Nem vonzódok egyáltalán a lányokhoz meg nem is tudnék
2018. júl. 6. 19:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Keress videókat, kutatásokat, amiket próbálj velük megnézetni, elolvastatni.

[link]

Esetleg "meleg szemmel" videóval.

Nemes és nagy a szíved, de nem mindenki vevő az ilyesmire (legalábbis amíg valaki számukra fontosról ki nem derül, hogy lmbtq).

2018. júl. 6. 21:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Melegként írom, igazán kedves tőled, hogy így érzel és gondolkozol, nagyon jól esik, de nem biztos, hogy neked el kell velük ezt fogadtatnod.
2018. júl. 7. 01:50
 6/8 A kérdező kommentje:
de miért nem kéne elfogadtatnom velük? ez nem jó így. Nem szabad másokat ez alapján elítélni. Csak ők ezt valamiért nem bírják felgogni
2018. júl. 7. 16:00
 7/8 A kérdező kommentje:
*felfogni
2018. júl. 7. 16:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha kicsit egyetértesz ezzel és hiszel benne, akkor az alábbit mondom. Minden megvan írva előre, lélekbe van kódolva, nem fizikai szinten történik, és ez tanító-tanuló folyamat mindenkinek. Tehát a melegeknek és az egész világnak is. (Spiritualitást tanultam.) Bár hitelesen ezt csak akkor tudod elmondani, ha valóban hiszel benne te is. Illetve az érem másik oldala, hogy az ilyen csőlátású emberekkel nem lehet mit kezdeni és csak fárasztod magadat.

Ám minden elismerésem a tiéd, amiért te ilyen példaértékű életet élsz. Sokkal több ilyenre lenne szükség. :-)

2018. júl. 11. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!