Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyi idő után fogadtàk el a szüleitek a párotokat?
Első:
Csak az nem mindegy, hogy fiút, vagy lányt.
Gondolom, a kategóriát nem nézted.
Nálunk nem volt ilyen gond. Igaz, már nem voltunk tizenévesek, amikor megismerkedtünk. És már külön is laktam.
Anyukám az eslő perctől elfogadta, előre megbeszéltük,hogy mikor viszem haza először és nagyon klasszul viselkedett vele, rögtön puszi,ölelés,vacsora,kedvesen beszélgetett vele,kérdezgette, nem terveztem,hogy ilyen jól fog sikerülni, büszke voltam anyura 😙💖
Apámmal más a helyzet, úgy viselkedik velem is meg a barátommal is mint egy állat. De szerencsére csak anyuval élek,így leszrom, de persze a lelkem mélyén rosszul esik,hogy ilyen fszkalap,de ez az ő döntése volt.
Kívánom neked,hogy térjenek észhez a szüleid. De ha nem térnek szakítsd mwg velük a kapcsolatot, ne hagyd tönkre tegyenek.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!