Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lányok, ti mit gondoltok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit gondoltok a férfi homoszexualitásról?

Figyelt kérdés
Taszít titeket? vagy úgy vagytok vele mint a hetero férfiak a leszbikus nőkkel?
2018. júl. 4. 08:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Engem valamilyen furcsa módon izgat.
2018. júl. 4. 08:04
 2/17 anonim ***** válasza:
16%
Engem különösebb képp nem zavarnak mindenki azt csinálja ami neki jó, az viszont zavar amikor túltolják és látványosan rájátszanak.
2018. júl. 4. 08:16
 3/17 anonim ***** válasza:
15%
Kit érdekel mit gondolnak a lányok?Ennek semmi értelme.Hisz egy melegnek semmi kedve nőhőz. így nincs értelme mit gondolnak a lányok vagy nők.
2018. júl. 4. 08:27
 4/17 anonim ***** válasza:
15%
Én nem tudom elfogadni,ellenkezik a természet törvényeivel.Egy fiú és egy lány kapcsolatát tartom csak normális dolognak.Lehet lepontozni,de nem csak én gondolom ezt így úgy gondolom.
2018. júl. 4. 08:54
 5/17 anonim ***** válasza:
66%
Nem nyáladzok a meleg fiúkért, szerintem undorító amit a heteró pasik csinálnak a leszbikusokkal...
2018. júl. 4. 09:05
 6/17 anonim ***** válasza:
26%

Én nem tudom elfogadni,ellenkezik a természet törvényeivel.Egy fiú és egy lány kapcsolatát tartom csak normális dolognak.Lehet lepontozni,de nem csak én gondolom ezt így úgy gondolom.

Lol.Miközben a nők 80% nyalt már ki másik nőt és rendszeresen fantáziál nőkröl.Azért ez elég meredek így .Söt szerintem igazábol minden nő bi.Azt szertem mikkor leszbikus nők mondjak meg meleg férfikarol mi a franko:D Szerintük az nem férfi aki undorodik a nőktöl szexuálisan.De az csak ne a gusztusatalan vaginára buknak ennyi.

2018. júl. 4. 10:44
 7/17 anonim ***** válasza:
96%
Izgató szerintem. Két lányt sem ítélek el, de kicsit sem mozgat meg.
2018. júl. 4. 10:52
 8/17 he84 ***** válasza:
89%
Én teljesen elfogadom. Nem sokba másabb, mint 2 nő között. Épp ezért fura, hogy 2 férfi közötti viszony sok férfi szemében miért rossz, miért elítélendő, de ha 2 nő csinálja, az már tök jó. Tudom hogy azt a részét hogy azért, mert 2 nő együtt szexi, izgató tud lenni, 2 férfi együtt pedig legtöbbször nem annyira. Ám ez nem a heterók kiszolgálására, szórakoztatására van hogy nő, vagy férfi saját nemű illetővel van együtt szexuálisan. Szóval általában nem jogos és fura, ha bizonyos férfiak 2 férfi szexuélis kapcsolatát elítélik, de bezzeg a nőkét nem. Nem túl fair. Bár az is fura, hogy egyes meleg férfiak fura módon heteró férfiakat is igyekeznek elcsábítani, szexuális partnerré tenni maguk számára. Mintha nem tudnák ezek a melegek, hogy heteró férfiaknál nincs esélyük, vagy nem tudom. Jobb lenne ha az ilyen melegek a bi és meleg férfiaknál próbálkoznának, náluk van csak esélyük! Ha netán emiatt is elítéli néhány heteró férfi a meleg férfiakat, mert tartanak attól, hogy szexet akarnának tőlük, így egy kicsit megértem. Ám ettől ez még nem túl helyes így se, mert nem jó általánosítani az összes melegre vonatkozóan, mert nem mindegyikük csinálja ezt. Előbb érdemes esélyt adni baráti szinten, ám ha a meleg fél többet akar, akkor már jogos egy kis távolságtartás. Ettől még elítélni nem lenne szabad. Ez nagyjából olyan, mintha lenne egy fiú és egy lány, az egyikük többet szeretne, de a másik fél ezért elítéli, fél tőle, majd esetleg elválik tőle és összevesznek. Egyik se jó, se egy meleg és heteró férfi között, se heteró férfi és nő között.
2018. júl. 4. 11:32
 9/17 anonim ***** válasza:
72%

Tudod mi a gusztustalan, te tuskó!

2018. júl. 4. 16:52
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

#4: szíved joga taszítónak tartani valamely szexuális beállítottságot vagy vágyszerzési formát. De a természetességgel való érvelést azért át kéne gondolni alaposan.

Az, hogy az állatvilágban is jelen van a homo- és biszexualitás, az egy kétségbevonhatatlan tény. Az is igazolódni látszik, hogy egy populáció túlnépesedik, idővel megjelennek a fajfenntartást nem szolgáló egyedek is.

De oké, értem az érvelésedet (akkor is, ha sántít), te a klasszikus, szaporodási ösztön által hajtott állatokat veszed természetesnek. Ez esetben viszont az sem természetes, ha mondjuk valaki megáll 2-3(-4) gyereknél, hiszen az általad említett "természet törvénye" azt mondja ki, hogy minél több példányban tovább kell adnunk a génjeinket, hogy azok nagyobb eséllyel fennmaradhassanak. Ennek megfelelően pedig talán az 5 gyerekre már ráfogható, hogy természetes, és mindenki, aki ennél kevesebbet akar, az természetellenesen viselkedik.

Sőt, a "természet törvénye" szerint minél hamarabb utódot kell szülni. Szóval akkor az, ha valaki 16 évesen még nem akar gyereket, szintén természetellenes.

(Ja, és mondjuk a heteroszexuális kapcsolatban oly gyakori orális és anális kelégülés szintén messzemenően természetellenes. Láttál te már olyan mezei nyulat, amelyik a nőstény arcára ejakulált? :D)

... szóval csak finoman az ilyesféle kamuérvekkel!

2018. júl. 4. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!