Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondoltok a férfi homoszexualitásról?
Én nem tudom elfogadni,ellenkezik a természet törvényeivel.Egy fiú és egy lány kapcsolatát tartom csak normális dolognak.Lehet lepontozni,de nem csak én gondolom ezt így úgy gondolom.
Lol.Miközben a nők 80% nyalt már ki másik nőt és rendszeresen fantáziál nőkröl.Azért ez elég meredek így .Söt szerintem igazábol minden nő bi.Azt szertem mikkor leszbikus nők mondjak meg meleg férfikarol mi a franko:D Szerintük az nem férfi aki undorodik a nőktöl szexuálisan.De az csak ne a gusztusatalan vaginára buknak ennyi.
Tudod mi a gusztustalan, te tuskó!
#4: szíved joga taszítónak tartani valamely szexuális beállítottságot vagy vágyszerzési formát. De a természetességgel való érvelést azért át kéne gondolni alaposan.
Az, hogy az állatvilágban is jelen van a homo- és biszexualitás, az egy kétségbevonhatatlan tény. Az is igazolódni látszik, hogy egy populáció túlnépesedik, idővel megjelennek a fajfenntartást nem szolgáló egyedek is.
De oké, értem az érvelésedet (akkor is, ha sántít), te a klasszikus, szaporodási ösztön által hajtott állatokat veszed természetesnek. Ez esetben viszont az sem természetes, ha mondjuk valaki megáll 2-3(-4) gyereknél, hiszen az általad említett "természet törvénye" azt mondja ki, hogy minél több példányban tovább kell adnunk a génjeinket, hogy azok nagyobb eséllyel fennmaradhassanak. Ennek megfelelően pedig talán az 5 gyerekre már ráfogható, hogy természetes, és mindenki, aki ennél kevesebbet akar, az természetellenesen viselkedik.
Sőt, a "természet törvénye" szerint minél hamarabb utódot kell szülni. Szóval akkor az, ha valaki 16 évesen még nem akar gyereket, szintén természetellenes.
(Ja, és mondjuk a heteroszexuális kapcsolatban oly gyakori orális és anális kelégülés szintén messzemenően természetellenes. Láttál te már olyan mezei nyulat, amelyik a nőstény arcára ejakulált? :D)
... szóval csak finoman az ilyesféle kamuérvekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!