Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg, bi és heteró pasik! Van olyan aki szereti ha a lábával foglalkoznak?
Nekem csak a saját lábaimra szűkítve ugyan, de heteroként is tetszettek nekem, szerettem foglalkozni velük, nézegetni, masszírozgatni magamnak. Olyannyira, hogy amikor 11 és 12 éves korom között valamikor első alkalommal volt magömlésem, azt a saját meztelen talpam látványa érte el.
Periodikusan szokott újra és újra előtörni belőlem a saját lábaim iránti érdeklődés azóta is, viszont egyre többször gondolok rá, milyen lenne, ha más foglalkozna velük. Nem hagyott nyugodni a gondolat, úgyhogy néhány évvel ezelőtt indítottam egy profilt egy oldalon (nem vagyok benne biztos, hogy beírhatom ide, ezért a ködösítés), ahova csak a lábaimról tettem fel képeket a nemem megjelölése nélkül. Érdekes módon akadtak jópáran, akik lánynak gondoltak ezek alapján, de az a párszázas, szűkebb kör, akik követni kezdtek, mind szívesen masszírozgatták vagy csókolgatták/kényeztetgették volna a lábaim, amit furamód jólesett olvasni.
Azóta is foglalkoztat a gondolat, és adott esetben szerintem kipróbálnám, milyen, amikor az én lábaim vannak középpontban. Biztos nagyon megválogatnám, hogy kinek engednék ilyet és tuti csak masszázst engednék az elején, de annyira vissza-visszatérő gondolat ez, hogy előbb-utóbb tuti megtörténik szerintem.
Mindenesetre szìvesen beszélgetnék erről olyanokkal, akik adott esetben a lábaim talp felőli végén lennének :)
34/F, magas, sportos alkat
P.S.: egy-egy referenciaképet is teszek ide. Ha nem maradhatna fenn, nyugodtan írjon, akit érdekelne.
Nem annyira a szexualitás része izgat, de biztos jó elfoglaltság valakit mezítláb felpofozni;)
hetero F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!