Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg, bi és heteró pasik! Van olyan aki szereti ha a lábával foglalkoznak?
Figyelt kérdés
Lábfétises fiú vagyok és érdekel kinek jön be?2018. júl. 3. 01:06
11/39 anonim válasza:
Nem is tudom. Inkább azt ha egymás lábát átkulcsoljuk, és így a lábaink "simogatják" egymást. Nagyon jó így összebújni. Nekem amúgyis kicsit szőrös a lábam, fura lenne ha úgy puszilgatnák mint egy lányét. Viszont leborotválni se akarom. Az túl b***zis.
13/39 anonim válasza:
én hetero vagyok, de bárkit megfojtok a talpaim között, ha nagyon akarja :D
15/39 anonim válasza:
Igen, én is nagyon szeretem (f)
16/39 anonim válasza:
Hetero vagyok, de kiprobalnam...
18/39 anonim válasza:
Nagyon szeretem! Oda-vissza :D
Koleszban is szobatársam lábát szoktam nyalogatni és ő is az enyémet de köztünk több is szokott lenni. ;)
Ami nagyon felizgat az a rövid fehér Puma zokni, és fehér alsónadrág.
19/39 anonim válasza:
Én is lábfétises vagyok!
Hasonló érdeklődésűek és korúak írhatnak :)
16/F
20/39 A kérdező kommentje:
Irjatok ,ha beszélgetnétek valakivel erről vagy bármi!:p
2019. aug. 9. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!