Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek is annyit foglalkoznak a pénisz mérettel mint a heterók?
Nem, mert nem ettől függ az önképünk.
Mert nem csak abból állunk, ha nem elég nagy, akkor nem vagyok férfi, és akkor vége mindennek.
És még azt is mondhatnám, ha nem elég az enyém még mindig ott van a páromé, szóval kettőn osztozunk 😂.
A közhiedelemmel ellentétben nem csak aktívok és passzívok vannak.
Ez szerintem amúgy a melegek között is egy elég nagy félreértés, hogy mindenképp fel karják venni az egyik szerepet, ezért sokan nem is gondolkoznak ezen túl.
A kérdés szempontjából, lehet, hogy a passzívokat még inkább nem érdekli, de szerintem a többieket se nagyon.
Eleve azért is érkezett csak ennyi válasz a kérdésedre, mert a téma szerintem többségünket hidegen hagyja, tettél volna fel egy hasonlót a heteró kategóriában és sokkal több választ kapsz.
Amúgy uni vagyok, és nem foglalkoztat a méret különösebben.
Direkt nem a heteró kategóriába raktam, pont azért mert tudom hogy a heteró pasiknak lehet bármit mondani, akkor sem fogják fel hogy minket nőket nem érdekel a méret :)
Érdekelt hogy a meleg pasik is így vannak-e vele, de látom ti értelmesebbek vagytok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!