Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Igen, vagy nem? (Lent folytato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igen, vagy nem? (Lent folytatom. )

Figyelt kérdés
Válaszoltam itt egy kérdésre és meglepő választ kaptam. Az illető pénzt (sokat) ígért, ha ezt, vagy azt megteszek vele. Ti mit mondok erről? Bevállalnátok ilyet,vagy nem? Nekem elég bizzarnak tűnik, de pénz.....
2018. júl. 1. 11:19
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen, választékosan beszéled a magyar nyelvet! A válaszod pedig nem releváns.
2018. júl. 1. 11:24
 2/14 anonim ***** válasza:
61%
A "de pénz" meg szépen prostivá tesz.
2018. júl. 1. 11:25
 3/14 A kérdező kommentje:
Nemi aktust nem is kért. Mazo a srác és ehhez kellene neki valaki.
2018. júl. 1. 11:31
 4/14 anonim ***** válasza:
98%
Ha biztos vagy a személyazonosságában, van valamennyi kedved ehhez az egészhez, és elfogadod hogy ezzel prostivá válsz akkor csináld. Én biztosan nem csinálnám.
2018. júl. 1. 11:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
#1 kösd fel magad inkább, vagy azért vagy ilyen ideges mert neked nem jut a "seggbekuki"ból?
2018. júl. 1. 11:40
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem, csak a pénzért nem, és nem azért mert lealacsonyító, vagy mert mi van ha rosszat akar / ellopja a vesédet, stb.

Egyszerűen, hacsak nem kajára kell a pénz, miért csinálnál olyat, ami csak egy kerülő az életedben?

Nem, csak a pénzért nem.

Aztán a pénzt meg elköltöd hülyeségre, utána meg csodálkozol, hogy elment az életed és nem jött össze semmi.

Keress inkább valami érdekes előrelépési lehetőséget, bármit amitől több lehetsz. Hogy ne csak elcseszd az idődet.

Ezt az aranyásó “micsoda lehetősége ez” mentalitást meg hagyd el, az élet nagy lehetőségei nem csak haszonlesésből szoktak összejönni, ott mindig van másodlagos szándék is.

2018. júl. 1. 11:48
 7/14 A kérdező kommentje:
Izgat az is amit kért, meg a pénz is megmozgatta a fantáziámat.
2018. júl. 1. 11:50
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha izgat az más, de csak pénzért ne.

De ha izgat, akkor lehet egy próbát megér, felfedezhetsz valami újat is.

2018. júl. 1. 11:56
 9/14 A kérdező kommentje:
Csak hát z érzések kavarognak bennem miatta.
2018. júl. 1. 12:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Mik miatt?

Amit kért? De közben izgat. Akkor magaddal nem tudsz kibékülni, ami szerintem hülyeség. Hacsak nem valami szélsőségesen extrém dologról van szó, de amennyire értem nem. Részemről ennyit tudtam mondani, hogy magadban hogy rendezed le, az a te feladatod.

2018. júl. 1. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!